ALEXANDRE DESPLAT - HARRY POTTER i INSYGNIA ŚMIERCI (I & II)
-
Turek
Już niedługo Harry wew kinie jadę na premierę
Scoru jeszczem nie słuchał, ale mam nadzieję że po tych ostatnich Harrowych partyturach będzie lepiej. Ino ja nie lubię Desplata. Cenię go i owszem, ma facet swój styl itd, ale nudzi mnie jego muza. Ale przyznać muszę, że score do "Ghost Writer" Romka Polańskiego, jest superowy klimatycznie.
Ostatnio zmieniony wt lis 16, 2010 16:57 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ghost WRITERTurek pisze:Już niedługo Harry wew kinie jadę na premieręScoru jeszczem nie słuchał, ale mam nadzieję że po tych ostatnich Harrowych partyturach będzie lepiej. Ino ja nie lubię Desplata. Cenię go i owszem, ma facet swój styl itd, ale nudzi mnie jego muza. Ale przyznać muszę, że score do "Ghost Rider" Romka Polańskiego, jest superowy klimatycznie.
-
Turek
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oczywiście też tradycyjnie wybiorę się do kina, ale raczej premierę sobie odpuszczę. Cały mój "potterowy" entuzjazm padł wraz z ostatnimi filmami, a czytając tę może lekko spoilerową pierwszą recenzję ze stopklatki:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... caneglowna
to wnioskuję, że David Yates znowu mnie nie zawiódł i spartolił film swoją nijakością. W sumie czytając tę recenzję i pewnie po oglądnięciu filmu będę bardziej w stanie zrozumieć dlaczego muzyka Desplata jest taka nudna. Dostał nudny film, to co mógł w końcu napisać
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... caneglowna
to wnioskuję, że David Yates znowu mnie nie zawiódł i spartolił film swoją nijakością. W sumie czytając tę recenzję i pewnie po oglądnięciu filmu będę bardziej w stanie zrozumieć dlaczego muzyka Desplata jest taka nudna. Dostał nudny film, to co mógł w końcu napisać
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok