?Koper pisze:za ósmy cud świata i filmy tak poważne, że skłaniają do zmiany swych paradygmatów myślowych oraz tak mroczne, ze widzowie boją się potem wyjść nocą z mieszkania
Tyler Bates - Conan
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No nie, ale nie podoba mi się to, że na początku wszyscy się tym filmem zachwycali, a teraz nagle każdy z dumnie wypiętą piersią do przodu, ogłasza jak to mu się "The Dark Knight" nie podobał. Gdyż tak jest najwidoczniej trendy. Ech hipsterzy
Wy lepiej liczcie, aby ten metroseksualny "Conan", choć w 1/33 był tak dobry jak "Batman Begins" czy "The Dark Knight"
O muzyce nie wspominając.

Wy lepiej liczcie, aby ten metroseksualny "Conan", choć w 1/33 był tak dobry jak "Batman Begins" czy "The Dark Knight"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Przypomina mi się jedno z naszych spotkań redakcyjnych (nie wiem czemu, pewnie przez tę grecką wersję nazwiska Desplata), gdzie Tomek Goska przywiózł jakieś kompendium/encyklopedię muzyki filmowej. Sprawdziłem lata 80. i 90. i psioczyłem na brak jakiegoś, jak to ja, score'u Hansa, więc oceniłem książkę jako kiepską. Trochę się słusznie ze mnie pośmialiśmy, po czym Łukasz W. sprawdził indeks, by zobaczyć kompozytorów, o których piszą. W tekście głównym było dobrze, ale w indeksie pojawił się niejaki...
Boris Poledouris.
Zły brat bliźniak?
Boris Poledouris.
Zły brat bliźniak?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Paweł - ale offtop.
:D

Nigdy się tym nie zachwycałem. Czemu uogólniasz?Wawrzyniec pisze:No nie, ale nie podoba mi się to, że na początku wszyscy się tym filmem zachwycali
Przecież wiadomo, że nie będzie, bo to będzie padaka. Nikt nie liczy na ten film, a Ty cwaniakujesz, że Nolany lepsze.Wawrzyniec pisze:Wy lepiej liczcie, aby ten metroseksualny "Conan", choć w 1/33 był tak dobry jak "Batman Begins" czy "The Dark Knight"O muzyce nie wspominając.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to najmocniej przepraszam. Tylko po prostu ostatnio się z takim zjawiskiem spotykam, które zresztą nie jest nowe i podobne miało miejsce z "Titaniciem" i niedługo będzie miało miejsce z "Avatarem" czy też "Inception". W każdym razie strasznie mnie to wkurza, więc zareagowałem impulsywnie, za co najmocniej przepraszam, wybacz.Koper pisze:Nigdy się tym nie zachwycałem. Czemu uogólniasz?
Sam na spółkę z Wojtkiem przywołaliście Nolana, więc wybaczcie, że zareagowałem impulsywnie, ale bardzo bardzo bardzo cenię tego reżysera.Koper pisze:Przecież wiadomo, że nie będzie, bo to będzie padaka. Nikt nie liczy na ten film, a Ty cwaniakujesz, że Nolany lepsze.
A, że film będzie padaką to przynajmniej w jednej rzeczy się zgadzamy i jedynie co widzę w tym projekcie interesującego to Stephana Langa w obsadzie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A może z przyzwyczajenia, gdyż po za "Avatarem" i kilku wyjątków, to on zwykle w gównach grał. Chociaż będzie też grał w tym serialu Spielbergach o chyba dinusiach, o którym to Mystery wspominał.Koper pisze:Lang to chyba kasę z Avatara na kasynie przegrał, że w takim gównie występuje...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skoro powiedziałeś o Zimmerze i mrocznych blockbusterach, to się rozumie samo przez sie, żeś do "Batmanów" pił, gdyż nic innego nie wchodzi w grę.
Ale dobra, darujmy już sobie, gdyż strasznie odbiegliśmy od tematu, mimo że ja próbuję trochę Langiem, sprowadzić go na właściwy tor.
A więc macie jeszcze na zachętę "nowego" Conana

Ale dobra, darujmy już sobie, gdyż strasznie odbiegliśmy od tematu, mimo że ja próbuję trochę Langiem, sprowadzić go na właściwy tor.
A więc macie jeszcze na zachętę "nowego" Conana

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oni nie byli mroczni i poważni tylko przekombinowani i nafaszerowani wzniosłością.Wojtek pisze:Jeszcze byli piraci
Jakby wyciąć tego błazna z mieczem to by było całkiem klimatycznie.Wawrzyniec pisze:A więc macie jeszcze na zachętę "nowego" Conana![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński