Flety w muzyce filmowej
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A co tu się wstydzić, najwyżej Ci nie odpowie. Przecież nie pójdzie do Hansa i mu nie powie "Hej, pisał do Ciebie jakiś Wawrzyniec? Bo do mnie pisał i pyta o jakieś pierdy". Akurat do Harveya pewnie tłum fanów nie pisze, to może i się ucieszy, że ktoś się zainteresował.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To, że będzie siara jak to Adam napisał. A on w końcu orientuje się jeżeli chodzi o kontakty międzykompozytorsko-ludzkie. I skoro twierdzi, że to siara o coś takiego pytać, to nie pozostaje mi nic innego jak się z nim zgodzić i zawstydzony usunąć się w cieńKoper pisze:Co mu szkodzi maila wysłać.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ty wiesz, ja przed każdym z Was mam wielki respekt tak samo i przed Adamem, który w końcu nie bez powodu może się tytułować jedną z ważniejszych postaci w PTMF. Do tego jest on też ojcem założycielem soundtracks.pl, napisał wiele recenzji, plus posiada WIELKĄ kolekcję soundtracków, o której krążą najróżniejsze historie i która nazywana jest przez wielu "Wielkim Piecem". Po za tym doskonale orientuje się on w przemyśle muzycznym, działa na soundtrackcollector, tworzy okładki do płyt, zna na pamięć wszystkie teksty z demotywatów, plus genialnie potrafi opowiadać dowcipy, które rano usłyszał w audycji Kuby Wojewódzkiego i Michała Figurskiego w ESKA Rockt pt. "Poranny WF". Taka osoba budzi respekt i dlatego też traktuje adamowe słowa bardzo poważnie, jak drogowskazy na życiowej ścieżce.Koper pisze:Jaaaasne, słuchaj Adama.![]()
Genialny tekstKoper pisze:Bądź mężczyzną nie pomnikiem z Rzeszowa i wyślij maila.

A w ogóle to chyba mimo ostrzeżeń Adam, napiszę tego Maila.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dlaczego? Ty możesz, a on nie?Adam Krysiński pisze:ironie sobie daruj![]()

Możesz.Wawrzyniec pisze:Genialny tekstJest chroniony prawami autorskimi, czy mogę w przyszłości wykorzystać?
A co do maila, to jakby Ci Rysio odpisał, to daj znać.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński