Ja tam w ogóle nie wiem po co Nolan rusza tego Supermana. Toż to najnudniejszy z wszystkich komiksowych superbohaterów. Mógłby Wolverine'a wziąć na tapetę, bo ostatni film o nim to padaka.
Dobra muza się zapowiada!Mystery Man pisze:Całość trwa 1:11:27, a oto klipy:
http://www.amazon.com/Music-Motion-Pict ... 40&sr=1-27
Może coś z tego będzie
Ciekawe czy byłby tak samo surowy jak dla Desplata.Marek Łach pisze:Ale to byłby ciekawy materiał poglądowy - jak Wawrzyniec potraktowałbyś score Zimmera, który zerwałby zupełnie z dotychczasowym dorobkiem muzycznym serii?
hehe ale Myster nam Wawrzka zagiąłKoper pisze:Ciekawe czy byłby tak samo surowy jak dla Desplata.Marek Łach pisze:Ale to byłby ciekawy materiał poglądowy - jak Wawrzyniec potraktowałbyś score Zimmera, który zerwałby zupełnie z dotychczasowym dorobkiem muzycznym serii?
Z bólem serca muszę przyznać, że mnie masz.Koper pisze:No to teraz Wawrzek będziesz miał dylemat. Kochać Hansa za to, że znów stworzy coś pokroju TDK, czy nienawidzić za olanie tematu Williamsa.![]()
To fakt, że Superman jest nudny, więc nawet jak to ma być reboot to wątpię, aby coś z tego wyszło. Nolan jest tylko jednym z producentów wykonawczych. Reżyserią zajmie się Zack Slomotion Snyder. A więc może to być gejowski i poruszający się w slowmotion Superman.Koper pisze:Ja tam w ogóle nie wiem po co Nolan rusza tego Supermana. Toż to najnudniejszy z wszystkich komiksowych superbohaterów. Mógłby Wolverine'a wziąć na tapetę, bo ostatni film o nim to padaka.
Czemu gejowski? Co ma Snyder do gejostwa?Wawrzyniec pisze:To fakt, że Superman jest nudny, więc nawet jak to ma być reboot to wątpię, aby coś z tego wyszło. Nolan jest tylko jednym z producentów wykonawczych. Reżyserią zajmie się Zack Slomotion Snyder. A więc może to być gejowski i poruszający się w slowmotion Superman.
To już nie RoboCopem?Wawrzyniec pisze:A Wolverinem to sie Aranfoksy zajmuje i ciekawe co z tego wyjdzie.
Powiedz to bladu'owi.Wawrzyniec pisze:Jedno jest pewne na pewno muzyka będzie lepsza od poprzedniej części.
Dokładnie Wolverine zyskuje po seansiedziekan pisze: Za to X-Men Origins Gregsona jest naprawde dobrą ilustracją,którą można w pełni docenic tylko po obejrzeniu filmu.Naprawde dużo zyskuje!!
Ty Koprze z Wawrzyńcem nie widzieliscie tego filmu,więc please shut up!!
MysterAdam Krysiński pisze:hehe ale Myster nam Wawrzka zagiąłKoper pisze:Ciekawe czy byłby tak samo surowy jak dla Desplata.Marek Łach pisze:Ale to byłby ciekawy materiał poglądowy - jak Wawrzyniec potraktowałbyś score Zimmera, który zerwałby zupełnie z dotychczasowym dorobkiem muzycznym serii?zaraz się nam będzie rozdrabniał że będzie miał rozdarcia
Może to, że sam jest gejem, a film pt. "300" jest jednym z najbardziej gejowskich produkcji jakie w ostatnim czasie powstały, bijące na łeb na szyję "Brokeback Mountain". I weź sobie jeszcze Doctora Americę z "Watchmenów"Czemu gejowski? Co ma Snyder do gejostwa?
Reżyserem jest Joe Johnston, który może wielkim reżyserem nie jest, ale jak na razie to na dobrych kompozytorów w swoich filmach stawiał. Dlatego też wcale bym się nie zdziwił i byłoby mile widziany, gdyby kompozytorem okazał się być Danny EflmanCiekawe kto skomponuje do Kapitana Ameryki?