Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I nima zdjęć
W sumie to ciekawie prezentować by się mogła kolekcja Babucha.
Gdyż w większości kolekcji mamy mniej więcej te same nazwiska, a Babucha czuję, że znaleźlibyśmy jakiś przedstawicieli kina europejskiego, w tym francuskiego, włoskiego, brytyjskiego, norweskiego, hiszpańskiego, czeskiego, rosyjskiego, portugalskiego, szwajcarskiego, duńskiego, szwedzkiego, fińskiego, słowackiego, węgierskiego, greckiego, słoweńskiego, bułgarskiego, rumuńskiego, czy też jacyś twórcy a antypodów, kompozytorzy z przeróżnych zakątków ogromnej Azji, jak i Ameryki Południowej, czy też Czarnego Lądu.
Przy czym ja sam oczywiście szanuję prywatność miłośników muzyki filmowej i jak ktoś nie ma ochoty pokazywać, jak chociażby ma skromna osoba, to inne osoby też do tego nie zmuszam.

Przy czym ja sam oczywiście szanuję prywatność miłośników muzyki filmowej i jak ktoś nie ma ochoty pokazywać, jak chociażby ma skromna osoba, to inne osoby też do tego nie zmuszam.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wawrzyniec, bierz od Radzia, wyprzedaże grube robi :Wawrzyniec pisze:Zresztą to może kiedy bym się zabierał za kupowanie forumowicze mogli by mi pomóc, jakie wydanie "Jaws" najlepiej brać.
http://allegro.pl/john-williams-jaws-sz ... 23658.html
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie słuchaj go i lepiej zainwestuj w wersję japońską. A pan Radosław niech zmieni podejście do klienta. Opisy na aukcjach cokolwiek mijają się z rzeczywistością. 

Ostatnio zmieniony pt lis 05, 2010 21:28 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 3 razy.