MARC STREITENFELD
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ufff... Wawrzyniec jeszcze nie ogłuchł i nie oślepł, i nie zwariował jak dziekan. Nie jest tak źle.Wawrzyniec pisze:"Body of Lies" - niestety Scott nie w formie, słaby film. Muzyka też w filmie niespecjalnie wypada. Niestety.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Patton miał ze dwa lata temu całkiem fajny score do krótkometrażówki "A Perfect Place" http://www.youtube.com/watch?v=WQdid6Ju ... re=related ... ale zostawiam ten temat bo znowu będzie, że offtopa robię.DanielosVK pisze:Ale za to piosenka śpiewana przez Serja Tankiana i Mike'a Pattona.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GZ9xm2GDWlw
Chociaż mi się pewnie podoba tylko dlatego, bo uwielbiam tych dwóch ludzi.

Wracamy do Srajfelda i jego smętów.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jedynym plusem tej tzw. muzyki w filmie jest to, że za bardzo nie przeszkadza. Ale gdyby była lepsza to mogłaby coś pomóc temu marniutkiemu obrazowi.dziekan pisze:Muzyka w Body Of Lies dobrze funkcjonuje w obrazie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety prawda. Nie wiem kiedy ostatni raz Scott nakręcił jakiś naprawdę dobry film. Ja oczywiście nie byłbym sobą, gdybym nie dostrzegł, że wraz z odejściem Zimmera, filmy Scotta są coraz gorsze. Gdyż nie oszukujmy się, ale takie "Królestwo Niebieskie" to nie jest jakiś wielce dobry film.Koper pisze:Ja nie wiem co Ty oglądałeś, ja oglądałem "Body of Lies" (polski tytuł: "W sieci kłamstw") - baaaaaardzo przeciętnie filmidło niegdyś wybitnego reżysera.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt: