jaka to melodia?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że nie wiem z jakiego kontynentu ów kompozytor pochodzi, a jest to muzyka taka jazzująca-swingując-jakaś tam to zaryzykuję. Zaryzykuję i podam bez tytułu utworu za co Bucholc mocno mnie zgani, ale co mi tam
Czy nie jest to przypadkiem:
Toshiyuki Honda i "Metropolis" (ta japońska wersja anime)

Czy nie jest to przypadkiem:
Toshiyuki Honda i "Metropolis" (ta japońska wersja anime)

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie żebym był członkiem czy sympatykiem NRA , ale co to, postrzelać sobie nie można?Mefisto pisze:a tak w ogóle to czy jedna i ta sama osoba może sobie tak strzelać co chwila?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Głos z karceru:
A ja jest w ogóle różnica między "strzelaniem" a "błędną odpowiedzią"
Gdyż dajmy np. że ktoś zapoda jakiś kawałek Steve'a Jablonsky'ego, a inna osoba odpowie Hans Zimmer, John Powell, Harry Gregson-Williams itd. To jest to liczone jako niefortunny strzał czy po prostu jako niefortunna odpowiedź?
A w ogóle z tymi tytułami to jest też kontrowersyjna sprawa. Gdyż ja np. zwykle słuchając jakiś soundtracków oglądam najpierw lub po ten film. Więc skoro kojarzę daną melodię, a nie znam tytułu to dlaczego mam milczeć skoro wiem co to za muzyka i kto jest kompozytorem?
A przy okazji dzięki takiemu stopniowemu zgadywanio-strzelaniu, powolutku, powolutku docieramy do rozwiązania tej zagadki.
A ja jest w ogóle różnica między "strzelaniem" a "błędną odpowiedzią"

A w ogóle z tymi tytułami to jest też kontrowersyjna sprawa. Gdyż ja np. zwykle słuchając jakiś soundtracków oglądam najpierw lub po ten film. Więc skoro kojarzę daną melodię, a nie znam tytułu to dlaczego mam milczeć skoro wiem co to za muzyka i kto jest kompozytorem?

A przy okazji dzięki takiemu stopniowemu zgadywanio-strzelaniu, powolutku, powolutku docieramy do rozwiązania tej zagadki.