W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr paź 20, 2010 13:43 pm
Adam Krysiński pisze:Tomek pisze:Zimmer to jednak hipokryta

.
to akurat było wiadomo że on taki jest.. ale to nic w porównaniu do Hornera

jego autografu to nawet Obama nie zdobędzie

Obama może nie, ale Miedwiediew z Putinem.

-
bladerunner
autor: bladerunner » sob paź 23, 2010 10:40 am
Gratulacje! ładnie się podpisał, chyba nawet lepiej niż u Łukasza.
-
DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
autor: DanielosVK » sob paź 23, 2010 11:07 am
Ano, podpis się świetnie wkomponowuje w okładkę i w ogóle nie wadzi. Gdyby tylko tak wszyscy się podpisywali.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » sob paź 23, 2010 13:25 pm
Tomek pisze:Zimmer to jednak hipokryta
A jak Łukasz z samą partyturą na papierze? Przecież to chyba na ulicy nie leży (ani na necie

i podejrzewam, że trzeba zapis nutowy najpierw zakupić. Zgadza się? Jak drogie są to rzeczy? Dajmy na to strona partytury takiego Tylera.
Hipokryta czy nie, ja dostałem od Hansa książkę. Mogę dać zdjęcia notki, którą mi z tą książką dał.
-
bladerunner
autor: bladerunner » sob paź 23, 2010 13:26 pm
Paweł Stroiński pisze:Tomek pisze:Zimmer to jednak hipokryta
A jak Łukasz z samą partyturą na papierze? Przecież to chyba na ulicy nie leży (ani na necie

i podejrzewam, że trzeba zapis nutowy najpierw zakupić. Zgadza się? Jak drogie są to rzeczy? Dajmy na to strona partytury takiego Tylera.
Hipokryta czy nie, ja dostałem od Hansa książkę. Mogę dać zdjęcia notki, którą mi z tą książką dał.
jaką książkę? autobiografie ?
-
Adam
- Jan Borysewicz
LOL
#FUCKVINYL
-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » sob paź 23, 2010 13:32 pm
bladerunner20 pisze:Paweł Stroiński pisze:Tomek pisze:Zimmer to jednak hipokryta

jaką książkę? autobiografie ?
Nie. Miałem o tym nie pisać do pewnego czasu, ale powiem już teraz. Jak kończyłem z nim wywiad, Hans obiecał mi, że jeszcze pogadamy o Cienkiej czerwonej linii. Między jedną rozmową a drugą (różnica czasu zajęła 3 miesiące) dowiedziałem się, że jadę do Londynu na 11 dni. Hans załatwił mi oprowadzenie po obu wielkich studiach nagraniowych - AIR i Abbey Road. Jak się dowiedział, że mi się spodobało - wysłał mi książkę o metodach nagrywania Beatlesów, razem z którą dostałem notkę od jego samego (nie autograf).
-
Adam
- Jan Borysewicz
chodziło o to, że Ty dostałeś bo mu walnęłeś magisterke o jego łechtającej go pracy.. Łukasz został natomiast potraktowany jak zwykły szaraczek czyli został zlany. Tak czy siak Hansu miłością nie pała do autografów

#FUCKVINYL
-
bladerunner
autor: bladerunner » sob paź 23, 2010 13:35 pm
A userzy tutaj zwłaszcza Łukasz mówił, że Hansu to gbór. Twoje słowa trochę temu przeczą.
Ostatnio zmieniony sob paź 23, 2010 13:36 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adam
- Jan Borysewicz
wyjaśnienie wyżej

#FUCKVINYL
-
bladerunner
autor: bladerunner » sob paź 23, 2010 13:38 pm
Adam Krysiński pisze:chodziło o to, że Ty dostałeś bo mu walnęłeś magisterke o jego łechtającej go pracy.. Łukasz został natomiast potraktowany jak zwykły szaraczek czyli został zlany. Tak czy siak Hansu miłością nie pała do autografów

TTRL to megakult, więc nic dziwnego, że go łechta, zresztą nie tylko jego

.
-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » sob paź 23, 2010 13:40 pm
Adam Krysiński pisze:chodziło o to, że Ty dostałeś bo mu walnęłeś magisterke o jego łechtającej go pracy.. Łukasz został natomiast potraktowany jak zwykły szaraczek czyli został zlany. Tak czy siak Hansu miłością nie pała do autografów

Albo do prezentacji partytur. Może o to poszło. Autografy rozdaje i ludzie, którzy byli w Madrycie mówią, że nie było problemów by z nim pogadać.
-
Adam
- Jan Borysewicz
mam nadzieje ze w kraku sie zachowa jak nalezy, to mu wtedy oddam hołd

#FUCKVINYL