Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie całość, tylko kwestię, kto może zadawać-odgadywać. Regulamin stwierdza też w jakim czasie można zadawać. Jest również wiele innych ważnych punktów, które mogą spowodować, że np. odpowiedź nie będzie uznana. A później będzie płacz, pajacowanie i w efekcie kompromitacja, którą Ty zaliczyłeś w Muzie.Adam Krysiński pisze:no i widzisz Bucholc, po to własnie się nie czyta 10 stron regulaminubo przyjdzie taki Bucholc i w 1 zdaniu streści całośc

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja niestety w najblizszym czasie udzialu w konkursie brac nie moge. A powody takiej, a nie innej decyzji pozwole sobie zachowac dla siebie. Co najwyzej moze pozniej bym dolaczyl, ale niczego obiecac teraz nie moge.
Wiec nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Wam udanej zabawy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec pisze:Ja niestety w najblizszym czasie udzialu w konkursie brac nie moge. A powody takiej, a nie innej decyzji pozwole sobie zachowac dla siebie. Co najwyzej moze pozniej bym dolaczyl, ale niczego obiecac teraz nie moge.
Wrócił swój do swego.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To dopisać go czy nie?? Określ się Wawrzyniec konkretnie. Bo regulamin jasno mówi: jeśli uprzedzisz nas, że w danym terminie nie zadajesz to będzie Ci wybaczone. A jak opuścisz termin bez powiadomienia to najpierw żółta a potem czerwona kartka i out. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To w takim razie prosze o natychmiastowa dyskwalifikacje, gdyz niestety nie dam rady. Najmocniej przepraszam, ale naprawde nie moge, zreszta jest sporo osob, ktore moga na moje miejsce wskoczyc i ktore bardziej sie rozwinely i posiadaja wieksza wiedze z muzyki filmowej niz ja. W ogole to i tam mi sie juz skonczyly pomysly, co moglbym zadawac.Koper pisze:Określ się Wawrzyniec konkretnie. Bo regulamin jasno mówi: jeśli uprzedzisz nas, że w danym terminie nie zadajesz to będzie Ci wybaczone. A jak opuścisz termin bez powiadomienia to najpierw żółta a potem czerwona kartka i out.
Zycze Wam udanej zabawy i pozdrawiam serdecznie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys