Ja go nie znam.Wawrzyniec pisze:Czy ten film to dość znany jest? Znaczy znany sam w sobie?

Jakby nie poszło z drugą podpowiedzią to mam taką przygotowaną 3-cią, że każdy zgadnie.Pytam tak dla zasady, gdyż chyba raczej zadowolę się moimi 0 punktami

Ja go nie znam.Wawrzyniec pisze:Czy ten film to dość znany jest? Znaczy znany sam w sobie?
Jakby nie poszło z drugą podpowiedzią to mam taką przygotowaną 3-cią, że każdy zgadnie.Pytam tak dla zasady, gdyż chyba raczej zadowolę się moimi 0 punktami
Czuję się dobrze, co nie znaczy, że dobrze znam. Tego ostatniego Delerue nie mogę sobie darować.Wawrzyniec pisze:Ja oczywiście nie piszę to jako zarzut pod Bucholca, który wybrał kawałek z okresu w którym czuje się najlepiej jak ryba w wodzie. Ja niestety czuję się w tym okresie jak kot w wodzie![]()
Ale to chyba niewiele zmienia?Chociaż na plus muszę uznać, że jest to muzyka do filmu, a nie do produkcji telewizyjnej
A co ja mam napisać? Coś czuję, że ten Zimmer to była moja jedyna okazja na zdobycie jakiś punktów, ale akurat tego soundtracku nie znałem. Może coś mi się jeszcze uda odgadnąć, ale patrząc, że jeżeli chodzi o muzykę filmową to nie zapuszczam się na tak dalekie głębie jak inne osoby, to raczej szanse są małe. Ale może przynajmniej po poznaję parę ciekawych rzeczyBucholc Krok pisze:Czuję się dobrze, co nie znaczy, że dobrze znam. Tego ostatniego Delerue nie mogę sobie darować.