Zaraz. To Łukasz Wudarski i Babuch to jedna i ta sama osobaKoper pisze:Oj, tam... Zmieniłbyś nazwisko na Babuchowski i wtedy bym Cię z nim już nie pomylił.
Ocena za oryginalność - co wchodzi w skład?
- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Mnie to zalatuje tematem głównym z The Magnificent Seven.Koper pisze:Nie o piwo wszak mi w niej chodzi (nawet nie znam tego browaru) a przede wszystkim o kompozytora i dyrygenta.
dopisek: Zresztą jest napisane, że to Skubiszewski. Z której to płyty?
					Ostatnio zmieniony czw lip 23, 2009 06:45 am przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Ale w sumie ciągle się czegoś uczymyBucholc Krok pisze:Brawo! Brawo?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Łukasz Wudarski
 - + Sergiusz Prokofiew +
 - Kontakt:

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- Koper
 - Ennio Morricone
 - Kontakt:

Zacytuje fragment biografii Cezarego z Filmmusic.plBucholc Krok pisze:Mnie to zalatuje tematem głównym z The Magnificent Seven.
dopisek: Zresztą jest napisane, że to Skubiszewski. Z której to płyty?
"Obok wspomnianych już form twórca tworzył też jingle i muzykę do reklamowych spotów. Najbardziej popularnym, umieszczonym nawet na serwisie Youtube, jest reklama jednego z australijskich browarów. W niej to Skubiszewski dyryguje orkiestrą z Melbourne, grającą na... butelkach po piwie! Kompozycję na butelki napisał również sam Polak i udało mu się na tak nietypowe instrumentarium stworzyć melodię w duchu Siedmiu Wspaniałych Bernsteina."
- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- Łukasz Wudarski
 - + Sergiusz Prokofiew +
 - Kontakt:

- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Dlaczego zawsze kiedy mam trochę wolnego czasu, to na forum trudno w ogóle jakąkolwiek żywą duszę znaleźć? A jak mnie nie ma, lub jestem zajęty to dyskusje lepsze niż w wielu programach publicystycznych? 

Jakby co to za tą całą gafę z podwójną tożsamością Towarzysz Wawrzyniec najmocniej przeprasza

I może aby trochę powrócić do meritum sprawy to znowu postaram się lekko prowokacyjnie zapytać, czy np. w kontekście tej całej oryginalności, można... Ba! wypada Ennio Morricone zarzucić brać oryginalności jeżeli chodzi o wykorzystywanie utworu Chi Mai?
P.S. A co do ostrego, kontrowersyjnego i wywołującego lekkie zakłopotanie zdziwienie to chyba można uznać ten Bucholca o różnicy między Michaelem Jordanem i Michaelem Jacksonem

Jakby co to za tą całą gafę z podwójną tożsamością Towarzysz Wawrzyniec najmocniej przeprasza
I może aby trochę powrócić do meritum sprawy to znowu postaram się lekko prowokacyjnie zapytać, czy np. w kontekście tej całej oryginalności, można... Ba! wypada Ennio Morricone zarzucić brać oryginalności jeżeli chodzi o wykorzystywanie utworu Chi Mai?
P.S. A co do ostrego, kontrowersyjnego i wywołującego lekkie zakłopotanie zdziwienie to chyba można uznać ten Bucholca o różnicy między Michaelem Jordanem i Michaelem Jacksonem
#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Przecież wiadomości nie znikają. Kto broni dyskutować? To nie czat.Wawrzyniec pisze:Dlaczego zawsze kiedy mam trochę wolnego czasu, to na forum trudno w ogóle jakąkolwiek żywą duszę znaleźć? A jak mnie nie ma, lub jestem zajęty to dyskusje lepsze niż w wielu programach publicystycznych?![]()
A co w tym kontrowersyjnego i ostrego?P.S. A co do ostrego, kontrowersyjnego i wywołującego lekkie zakłopotanie zdziwienie to chyba można uznać ten Bucholca o różnicy między Michaelem Jordanem i Michaelem Jacksonem![]()