Ramin Djawadi - nowy "Medal of Honor"
Przesłuchałem. Coś na poziomie Clasha, podobnie nudna, jako całość z pewnością równiejsza, acz Tytani mieli fajniejszy temacik przewodni, choć obecny nie jest zły, ale kiedy się nie pojawi, od razu sugeruje mi Wojnę i Pokój Kaczmarka. Co do reszty to takie orientalno, elektroniczne łubu-dubu z którego prawie nic się nie wynosi i zapomina tuż pod odsłuchu, choć pewnie ta muzyka znajdzie swoich amatorów. Brzmieniu zarzucić za wiele nie można, choć nie prezentuje niczego, czego byśmy już nie słyszeli. Wolniejsze granie bardziej nudzi, niż zachwyca, akcja jest w miarę w porządku, ale drugiego Scorpioxa tu nie uświadczymy
2-2.5 na 5, słabiutko jak na poziom tegorocznych game-scorów. Szkoda, że Lennertz tego nie robił 

Jesteś nieobiektywny tym popłuczynom dajesz aż 2,5 czyli tyle co Genialnemu najlepszemu z całej serii Shrekowi GregsonaMystery Man pisze:Przesłuchałem. Coś na poziomie Clasha, podobnie nudna, jako całość z pewnością równiejsza, acz Tytani mieli fajniejszy temacik przewodni, choć obecny nie jest zły, ale kiedy się nie pojawi, od razu sugeruje mi Wojnę i Pokój Kaczmarka. Co do reszty to takie orientalno, elektroniczne łubu-dubu z którego prawie nic się nie wynosi i zapomina tuż pod odsłuchu, choć pewnie ta muzyka znajdzie swoich amatorów. Brzmieniu zarzucić za wiele nie można, choć nie prezentuje niczego, czego byśmy już nie słyszeli. Wolniejsze granie bardziej nudzi, niż zachwyca, akcja jest w miarę w porządku, ale drugiego Scorpioxa tu nie uświadczymy2-2.5 na 5, słabiutko jak na poziom tegorocznych game-scorów. Szkoda, że Lennertz tego nie robił

Ty za to jesteś obiektywnyJesteś nieobiektywny tym popłuczynom dajesz aż 2,5 czyli tyle co Genialnemu najlepszemu z całej serii Shrekowi Gregsona![]()

Dając 2,5 Gregsonowi potwierdzasz, że głuchniesz na starość Myster i taka prawdaMystery Man pisze: Ty za to jesteś obiektywnyTo dwie różne prace i oceniam je przez inne pryzmaty, ale i tak Nowy Medal podobnie jak nowy Shrek znudził mnie i niczym mnie nie ujął, stąd oceny są tutaj jak najbardziej zbliżone.

Ostatnio zmieniony śr wrz 29, 2010 17:02 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.