8 razy. Pewnie kolejny Zimmer z rzędu Madagascaru, Simpsonów czy Despicable Me.dziekan pisze:Lakeshore Records
Release date : 11/02/2010
Kolejna konkurencja dla Smoka
MEGAMIND - HANS ZIMMER & LORNE BALFE
Re: MEGAMIND - HANS ZIMMER
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zimmer geniuszem jest, ale nawet mnie ta ciągła elektronika w jego pracach zaczyna powoli męczyć i irytować.dziekan pisze:Przeciez Balfe robi tylko additionale,więc w czym problem?
Zimmer jest kompozytorem,więc automatycznie wszyscy wiemy,że to nie będzie zła praca![]()
A to,że komuś sie to nie spodoba bo woli Fieldingi,Rozsy i Alfredy Newmany to w sumie ich problem![]()
Ja oczekuje dobrej rozrywki.

Dlatego super jest czasem sobie zapuścić na głośniki El Cidowski Marsz

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No ja też lubię jego elektronikę, ale chciałbym w końcu usłyszeć symfonicznego Zimmera.dziekan pisze:Uwielbiam elektronike w pracach Zimmera!!!!bladerunner20 pisze:Zimmer geniuszem jest, ale nawet mnie ta ciągła elektronika w jego pracach zaczyna powoli męczyć i irytować.Ja chcę Zimmera na orkiestrę!
Jest bardzo przemyślana i on jest w tej dziedzinie Mistrzem![]()
Dzięki temu taka Incepcja jest niesamowicie klimatycznym scorem
Z żywej orkiestry Hans oczywiscie też korzysta![]()
Nawet w Incepcji...
Geniusz zwłaszcza oddziaływanie ''Science And Religion'' w filmie....dziekan pisze:Ale tez nie mozna z gory zakladac,że samplowany chór czy orkiestra musi byc w gruncie rzeczy zła.DanielosVK pisze:W Incepcji to chyba pierwszy raz tej orkiestry nie samplował.
W takich Aniolach i Demonach to aż prosilo sie o taką dynamiczną muzyke z wykorzystaniem elektroniki.
Wiem,że nie każdemu ten soundtrack przypadł do gustu,ale jak dla mnie ta muzyka wysmienicie wspolpracuje z obrazem.
Jak ktos ogladał film to chyba przyzna mi racje
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bez kitu wolę pięknie zorkiestrowego Shreka 4( który jest nawet lepszy od 1 pod tym względem) niż Hansową Incepcjędziekan pisze:Jak chcecie uslyszec czystego w brzmieniu Zimmera to chyba musicie go poprosic,żeby zaczal sobie inaczej dobierac projekty albo poprosic Phiharmonic Orchestra Of Prague o aranżacje jego projektow.
Ja przesluchalem Piratow w wykonaniu Prażan i i nie ukrywam,że bylem rozczarowany.
Gdzie to pasuje do Zimmera...![]()
No dajcie spokoj
Co jest z wami?![]()
Zaczynam sie zastanawiac czy nie powinniscie przerzucic sie na muzyke poważną skoro taka muzyka zaczyna was irytowac

No przecież 8 grudnia wychodzidziekan pisze:Niebladerunner20 pisze:Właśnie kupiłeś już Shreka Forever?Zamierasz w ogóle?![]()
Niewiem czy kupic czy nie![]()
Jak wyjdzie japonczyk do Shreka 4 to napewno rozważe ten zakup

Shrek 4 lepszy od 1 jest

Tylko jeden utwór na płycie działa mi na nerwy

Ostatnio zmieniony ndz wrz 26, 2010 16:44 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.