Petycja
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Petycja
Kto podpisuje się pod petycją aby koper zmienił sobie Avatara?
Koper nasz stachanowiec, ma strasznie z dupy avatara. zmutowane jagnię, jakiś mega bękart owcy z nowozelandzkiej czarnej komedii-horroru już wszystkim się przejadło. Wypada więc aby kolega redaktor, tak aktywny na forum, prawdziwy LIDER, zmienił sobie ten znaczek. Niech weźmie przykład ze mnie... Po latach pozbyłem się HASACZA i teraz mam kpiącego ruska...
Głosowanie trwa... Zapraszam do ankiety
Koper nasz stachanowiec, ma strasznie z dupy avatara. zmutowane jagnię, jakiś mega bękart owcy z nowozelandzkiej czarnej komedii-horroru już wszystkim się przejadło. Wypada więc aby kolega redaktor, tak aktywny na forum, prawdziwy LIDER, zmienił sobie ten znaczek. Niech weźmie przykład ze mnie... Po latach pozbyłem się HASACZA i teraz mam kpiącego ruska...
Głosowanie trwa... Zapraszam do ankiety
Why So Serious !?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mam świetny pomysł. Jak coś macie do swoich avatarów to zróbcie ustawkę. Jako broń proponuję widelce lub grabki do trawy. Podczas walki niech przygrywa indie-disco Rahmana. Po wszystkim napiszecie relację, którą umieścicie na forum wraz z dokumentacją fotograficzną. My wybierzemy po jednej fotce, a Wy umieścicie je przy swoich profilach.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tak w sumie nie do końca wiem, co jest takiego złego w posiadaniu tego samego avatara Jak się komuś podoba pewien avatar i inni użytkownicy daną sobę z tym avatarem utożsamiają to dlaczego go zmieniać
http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully