Muszę się przyznać, że mnie wciągnęło bez reszty. O ile poprzednie części były mi, delikatnie to ujmując, obojętne ta mnie naprawdę ruszyła. Też miałem czekać na wydanie muzy z ostatnich odcinków, ale stwierdziłem, ze czemu by nie spróbować. Mystery tak fajnie to rozpisał, zostało mi tylko skorzystać z przepastnych zasobów sieci i zaopatrzyć się w stosowny materiał. Powiem tak, muza jest naprawdę przednia, bogactwo rozwiązań, nawiązań i klimat powodują, ze każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie może było łatwiej dać się ponieść muzyce, z racji tego, że stosunkowo niedawno skończyłem oglądać finałowy sezon i wiele scen miałem jeszcze w pamięci. Materiał jest bardzo obszerny i wymaga skupienia, oczywiście obierając ziemniaki na obiad też można tej muzyki słuchać,ale wątpię czy wychwycimy wówczas z 10% tego co Giacchino nam oferuje.
Cóż, trzeba będzie zaopatrzyć się w oryginała, bo za świetną pracę, kompozytorowi przeca należy się stosowna zapłata

Tak już na marginesie, ma ktoś Varesowe wydanie? Jak jakość dźwięku i całego wydania?