W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Adam
- Jan Borysewicz
Dziekan słodki jesteś ale dalej nie rozumiesz

i to nie ja wyskakuje z tekstami tylko Ty - uczepiłeś się tego Lorenca jak rzep jakiś i stale wtryniasz jakieś dziwne teorie

a drugi mistrzu to Koper który mi ciśnie za okładki jak ja bogu ducha winny jestem

ja daje newsa i zamykam temat, a nagonke kto robi? ja?

ja nikomu nie karze nic kupowac

Ostatnio zmieniony pt wrz 10, 2010 16:03 pm przez
Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
-
Adam
- Jan Borysewicz
co w mojej recce jest nieprawdziwego? czy zmaksowałem ten score? czy pisałem jaki jestem zajebisty i zakochany w sobie czy coś? czy pisałem że to dzieło doskonałe warte każdych pieniędzy? nie. to tylko zwykła fucking recka i do tego oceniona jak nalezy, napisana całkiem na chłodno (sporo innych recek moich ma większy poziom fanbojstwa i nie tylko recek Lorenca) i jednoznacznie - jak widzisz Babuch dał pół oczka niżej tylko i też napisał fajnie na chłodno tekst, choć pisało mu się go inaczej bo już z brzemieniem zimnego lecha... napisałem w niej tylko fragment o sobie - że praca kosztowała mnie dużo wysiłku i że trudno mi jednoznacznie album ocenić i że było warto bo to ważna płyta w dyskografii Lorenca. A po jej wydaniu okazało się że tymbardziej ważna bo już przeszła do historii. Także znów robisz jakieś insynuacje, chcesz usilnie podgrzać atmosfere czy sprowokowac mnie i robić ze mnie narcyza ale Ci się to nie uda jak z bezczeszczeniem postów Łukasza z MF

#FUCKVINYL
-
Adam
- Jan Borysewicz
to był żart z tym bezcz coś tam

#FUCKVINYL
-
Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
-
Kontakt:
autor: Łukasz Wudarski » pt wrz 10, 2010 22:55 pm
Posłuchałem płytki. Poczytałem teksty Adama (swoją drogą musiał dowalić Hansowi że Lorenc go zawstydził sowim Nic). Płyta znów trochę monotonna. Kilka pięknych motywów, ale są też ciągłe powtórki, które przy tak krótkiej płycie na prawdę męczą. No i do tego te strasznie krótkie utwory. Jak u Tomcia Newmana. Ogólnie jednak niezłe to ale bez szału. W okolicach 4
Why So Serious !?
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Adam Krysiński pisze:a drugi mistrzu to Koper który mi ciśnie za okładki jak ja bogu ducha winny jestem
a jak Ty Babuchowi ciśniesz, że jest fanbojem jak Wawrzyniec, to jest dobrze?
Zaś ten tekst o aniele to już ograny jest u Ciebie, przynudzasz nim.

:D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Adam
- Jan Borysewicz
Babuchu, tekst o NIC nie jest po raz pierwszy, od wieków był w biografii i nie jako dowalenie tylko wskazanie na zdobycie nagrody. Co mnie jakiś Hansu obchodzi. Lepiej się zajmij niewiastą którą wykorzystałeś a teraz cierpi.. Babuch Barabaszek..

Swoją drogą co to za jaja żeby pod wywiadem z Lorencem takie oftopy robić?

Plamisz honor narodu męskiego i miłosników polskiej muzyki filmowej, weźcie miejcie honor i te oftopy tam usuńcie.
#FUCKVINYL
-
bladerunner
autor: bladerunner » sob wrz 11, 2010 22:39 pm
Łukasz Wudarski pisze:Posłuchałem płytki. Poczytałem teksty Adama (swoją drogą musiał dowalić Hansowi że Lorenc go zawstydził sowim Nic). Płyta znów trochę monotonna. Kilka pięknych motywów, ale są też ciągłe powtórki, które przy tak krótkiej płycie na prawdę męczą. No i do tego te strasznie krótkie utwory. Jak u Tomcia Newmana. Ogólnie jednak niezłe to ale bez szału. W okolicach 4
Oszalałeś ? Lorenco tak przykozaczył jak Lamas w ''Renegacie''

Na pewno ta płyta znajdzie się u mnie w Top 10 2010

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
U Ciebie w TOP10 jest Robin Shit Streitenfelda, więc towarzystwo "doborowe"

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
ewelina
- Michał Lorenc
autor: ewelina » ndz wrz 12, 2010 22:15 pm
A kiedy recenzja płyty na s.pl?Bo na fm.pl,to jak Babuch pewnie napisze

.
-
Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
-
Kontakt:
autor: Łukasz Wudarski » ndz wrz 12, 2010 22:35 pm
Ja w tym tygodniu skrobnę. Jak wrócę z obrony krzysia tj. Krzyża
Why So Serious !?
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr wrz 22, 2010 08:48 am
Łukasz Wudarski pisze:Ja w tym tygodniu skrobnę. Jak wrócę z obrony krzysia tj. Krzyża
nie obiecuj ...znowu...
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr wrz 22, 2010 17:01 pm
słuchałeś już całości?
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Ja nie dałem rady na raz.

Nudne i monotonne tak, że tylko najtwardsi fanboje Lorenca dają radę.

-
Adam
- Jan Borysewicz
i o to chodzi

inni mają rcp

#FUCKVINYL