MARC STREITENFELD
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Każdy słucha z takiego powodu jaki mu się podoba. Jak dla kogoś dobrym powodem jest słuchanie czegoś, bo "inni to robią" to pozostaje mi współczuć. ;) A tak poza tym - co to ma do rzeczy?
I dobrze wiem, co to jest subkultura, a ataki personalne zostaw sobie dla kogoś innego. Btw ja ten cytat z góry inaczej zinterpretowałem, ale to Twoja sprawa.
Jeśli chodzi o mnie, to dla mnie już ambitniejszym tekstem jest miauczenie o własnych rozterkach moralnych niż krzyczenie przez cały utwór "Exodus". :D A, mówiłem już, że offtopimy? Chyba tak. Jeśli naprawdę chce Ci się ten temat ciągnąć, załóż jakiś osobny w Offtopie albo Muzyce innej. Choć zauważyłem, że pisanie w różnych tematach nie o tym co trzeba, jest na tym forum już zaszczepioną na dobre tradycją.
I żeś się tego rapu przyczepił, miast wymieniać mi jakieś zalety Robina.
I dobrze wiem, co to jest subkultura, a ataki personalne zostaw sobie dla kogoś innego. Btw ja ten cytat z góry inaczej zinterpretowałem, ale to Twoja sprawa.
Jeśli chodzi o mnie, to dla mnie już ambitniejszym tekstem jest miauczenie o własnych rozterkach moralnych niż krzyczenie przez cały utwór "Exodus". :D A, mówiłem już, że offtopimy? Chyba tak. Jeśli naprawdę chce Ci się ten temat ciągnąć, załóż jakiś osobny w Offtopie albo Muzyce innej. Choć zauważyłem, że pisanie w różnych tematach nie o tym co trzeba, jest na tym forum już zaszczepioną na dobre tradycją.
I żeś się tego rapu przyczepił, miast wymieniać mi jakieś zalety Robina.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zalety "Robin Hooda" Marca Streitenfelda:DanielosVK pisze:I żeś się tego rapu przyczepił, miast wymieniać mi jakieś zalety Robina.
- trwa mniej niż godzinę
- ma całkiem znośną okładkę
PS: Skończcie już z tym raperskim offtopem.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Skoro jesteś fanem, to powinieneś mieć pojęcie. Ja jak się czymś interesuje, to mam o tym przynajmniej pewne pojęcie.dziekan pisze:A teraz mam podawac argumenty skoro nie mam pojecia o muzyce filmowej bo jestem tylko fanem?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To Ty wyskoczyłeś z polskim rapem, ja chciałem tylko sprostować, ale to Ty ciągnąłeś to dalej.
Bycie tylko fanem nie wyklucza argumentowania swojego zdania. A to chyba potrafisz, nie? :)
Napisałeś trochę więcej niż "fajny i tyle". ;)napisalem sobie,że Robin Hood jest fajny i tyle
No sorry,ale po co mam komus wyjasniac,ze cos mi sie podoba skoro to moja sprawa?
Skoro to Twoja sprawa i nikogo to nie obchodzi, to dlaczego piszesz o tym na publicznym forum?A teraz mam podawac argumenty skoro nie mam pojecia o muzyce filmowej bo jestem tylko fanem?
Bycie tylko fanem nie wyklucza argumentowania swojego zdania. A to chyba potrafisz, nie? :)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 12, 2010 23:45 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fe.
Ja lubię taką muzykę, ale nie uważam, że się na niej znam. Chętnie słucham i tyle. Oj z tym pojęciem pojęcia to nawet Wy macie Koprze problemy . Już nie chcę wymieniać konkretnych partytur i ocen. Ale tacy wielcy znawcy jak Dębicz czy Babuch stawiają 3 Sinbadowi czy Tomek Goska TTRL 2.5 gwiazdki? to sorryyyyy...( partyturom przecież tak oczywistym w ocenie!!) Jaki z tego wniosek?? Prosty jak budowa cepa jednym podchodzą dane partytury innym nie i tyle.Koper pisze:Skoro jesteś fanem, to powinieneś mieć pojęcie. Ja jak się czymś interesuje, to mam o tym przynajmniej pewne pojęcie.dziekan pisze:A teraz mam podawac argumenty skoro nie mam pojecia o muzyce filmowej bo jestem tylko fanem?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Oj, chciałem tylko, żebyś podparł swoje zdanie, a Ty mi odpowiadasz samymi ironiami gadaniem o niczym.dziekan pisze:A ty Danielos czepiasz sie praktycznie wszystkiego co napisze![]()
Zachowujesz sie jak jakas zakompleksiona nastolatka![]()
Napisalem,że Robin otrzyma kilka nominacji i bedzie w moim top 10.
Jak masz z tym jakis problem to wspolczuje![]()
Ale wyjmujesz zdania z kontekstu.tenże pisze:Sorry obiecuje,że już więcej tego nie zrobie bo znowu bede musial czytac twoje elaboraty o wyrozumialosci i o tym,że ''każdy ma prawo sluchac z takiego pwodu jakiego mu sie podoba''.

Złośliwą ironie sobie do serca wziąłeś.j.w. pisze:Skoro tak twierdzisz,że każdy ''ma prawo sluchac z takiego powodu jakiego mu sie podoba'' to dlaczego mi piszesz,że gluchne he?

Jeśli jeszcze masz jakieś dylematy to mi napisz na PW. Nie tutaj.
Fe.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Gdybyśmy żyli w średniowieczu, to byście panowie "strzelili" sobie rękawicami w twarz i na ubitej ziemi spraw wyjaśnili Nie szkoda wam nerwów i czasu na takie pierdolenie o niczym? Muzyka ma przecież dawać przede wszystkim przyjemność, wyzwalać pozytywne emocje. Dla jednego będzie to Srajfeld, dla innego Desplat, czy inny Delerue. Każdy będzie się kierował w doborze repertuaru kryteriami, niekoniecznie zrozumiałymi przez innych. Dla wielu ludzi dana muzyka jest fajna i już . Podoba się i nie trzeba wiedzieć dlaczego, po prostu jest super. To tak jak małe dziecko, lubi jakieś danie, ale nie wie dlaczego. Nie pierdoli więc o walorach smakowych, że konsystencja tak, czy owaka, a przyprawy dodają daniu subtelności lub nie. Je i cieszy się, że jest dobre. Traktujcie muzykę podobnie, po prostu smakujcie to wszystko co WAM pasuje i nie oglądajcie się na innych.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore