Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
-
bladerunner
Hisaishiego to ja mam tylko z 4 plyty i wszystkie z krzaczkami wiec trudno odnaleźć
,ale jeśli ktoś ma płytę Yamato to je szybko znajdzie
Koledzy Krakowa maja znacznie więcej Hisaishiego 
U mnie z japońskich kompozytorów najwięcej jest tylko plyty Taro Iwashiro
Turek napisał
A newet z Call of Duty 2 G.Revella... 
U mnie z japońskich kompozytorów najwięcej jest tylko plyty Taro Iwashiro
Turek napisał
A, ze jestem fanem gry MOH to udało mi sie zdobyć wszystkie oficjalne i nieoficjalne wydania muzyki z tej gryWurger ma wszystkie Medal of Honor!!! Ja też chcę...
nieładnieWurger pisze:Hisaishiego to ja mam tylko z 4 plyty
cóż, jedni mają więcej tego, drudzy tegoKoledzy z Krakowa maja znacznie więcej Hisaishiego
zauważyłem postępy, ale to i tak jeszcze zdecydowanie za małoU mnie z japońskich kompozytorów najwięcej jest tylko plyty Taro Iwashiro
NO CD = NO SALE
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Rety, ale bajzlu narobiliście..

Można też było odwrócić pudełka tak, żeby OBI były z tyłu.Wurger pisze:Pasek Obi powkładałem na pierwsza stronę pudełka płyty,aby moja druga polowa znów mi nie marudziła, ze nie może znaleźć Zimmera..
Dawno go kupiłeś? Jakoś nie mogę nigdzie trafić.Wiedźmin jest wydaniem o którym pisał Adas z nadrukowanym autografem G. Ciechowskiego
Którą?A swoja pierwsza płytę z soundtrackiem kupiłem w 1997 roku (dzięki audycją ś.p. Tomaszowi Beksińskiemu)
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
-
bladerunner
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak Łukasz daje 3-4, to faktycznie musi być gdzieś koło 2-2,5.Adam Krysiński pisze:wg mnie kompletna porażka, max 2,5/5 i to z sentymentu dla nazwiska. praca bez polotu, zamulająca, zero chwytliwości, do obierania ziemniaków i nikt by nie zauważył że coś grano ale to może ja mam taki gust..
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Z tego co się zorientowałem, Adam ocenia całą płytę po kawałkach kompozycji usłyszanych w kiepskiej jakości na jakiejś stronie internetowej... mało poważne. Ale nie będę z tym dyskutował, bo nie mam na to ochoty i to nawet nie jest miejsce na to. Tak samo jak nie będę dyskutował o moim stosunku do Hisaishiego... zwłaszcza że chyba jestem jedynym tutaj człowiekiem, który tak konkretnie przestudiował jego biografię i dokonania.
I to tyle w tym temacie.
I to tyle w tym temacie.
-
bladerunner
- Łukasz Waligórski
- Kontakt: