Wyczekiwane score'y
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bodajże, 7 tegoroczny projekt Desplata - "The King's Speech" (listopad). Świetna obsada, ciekawa fabuła, dla Olka jak znalazł 
Based on the true story of the Queen of England's father and his remarkable friendship with maverick Australian speech therapist Lionel Logue The King's Speech stars Academy Award® nominee Colin Firth (A Single Man) as King George VI, who unexpectedly becomes King when his brother Edward abdicates the throne. Academy Award® Winner Geoffrey Rush (Shine) stars as Logue, the man who helps the King find a voice with which to lead the nation into war.
The multi-award-winning cast includes Helena Bonham Carter (Alice In Wonderland) as Queen Elizabeth the Queen Mother, Guy Pearce (The Hurt Locker), Derek Jacobi (The Golden Compass), Timothy Spall (The Damned United) and Michael Gambon (Harry Potter).

Based on the true story of the Queen of England's father and his remarkable friendship with maverick Australian speech therapist Lionel Logue The King's Speech stars Academy Award® nominee Colin Firth (A Single Man) as King George VI, who unexpectedly becomes King when his brother Edward abdicates the throne. Academy Award® Winner Geoffrey Rush (Shine) stars as Logue, the man who helps the King find a voice with which to lead the nation into war.
The multi-award-winning cast includes Helena Bonham Carter (Alice In Wonderland) as Queen Elizabeth the Queen Mother, Guy Pearce (The Hurt Locker), Derek Jacobi (The Golden Compass), Timothy Spall (The Damned United) and Michael Gambon (Harry Potter).
A jakże by inaczejAdam Krysiński pisze:ja tam czekam tylko na Pottera i Narnię. Arnold z Desplatem pozamiatają wszystkich.

Ja czekam jeszcze na Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (dobre przeczucia), Let Me In (z ciekawości), Tron: Legacy (zaintrygowało mnie promo) i oczywiście na niespodzianki, jaką może być chociażby "The King's Speech".
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
We wrześniu wychodzi score z muzyką Gregsona do filmu Afflecka ''The Town'' i nie mogę się już doczekać.Paweł Stroiński pisze:Spodziewasz się czegoś dobrego po Schumacherze i Tony Scotcie?
Scottowi nie da nic super raczej, stylistyka filmów na to nie pozwala.
Schumacher robi coś też raczej na mocną elektronikę, więc ja bym się drugiej Veroniki Guerin nie spodziewał.
Jeżeli chodzi o Projekty Scotta i Schumachera to przyznam Ci rację.

Z "Twelve" i "Unstoppable" raczej nic muzycznie dobrego nie wyjdzie, ale nie znaczy to, że nie można na to poczekać
"The Town" to może być natomiast fajny akcyjniak, oczywiście jak Gregson nie przesadzi z elektroniką
Ale i tak myślę, że reputację którą niejako odbudował Shrekiem i Księciem popsuje właśnie tymi projektami i z 2:0 zrobi się 2:3

Ale i tak myślę, że reputację którą niejako odbudował Shrekiem i Księciem popsuje właśnie tymi projektami i z 2:0 zrobi się 2:3

Ja tam może ''The Town'' dam szansębladerunner20 pisze:Mój ''The Town'' to będzie chyba faktycznie tylko mój, bo wy nie dacie rady słuchać, na resztę zatem czekam

Lennartza widziałem okrutne okładki płyt CD, jak nie psy to kotyMystery Man pisze:Ja tam może ''The Town'' dam szansęAle na pewno najpierw poczekam na jakieś opinie
Sam chociażby spotkałem się z głosami, że 3 niepozorne tegoroczne projekty Lennartza są całkiem sympatyczne, może kiedyś się obada

Na ''The Town'' już zacząłem pieniądze szykować, bo może coś Nam Gregson urodzi ciekawego.