Finał Champions League - "Now We Are Free" ???

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Finał Champions League - "Now We Are Free" ???

#1 Post autor: Wawrzyniec » śr maja 27, 2009 20:53 pm

Krótkie i może głupie pytanie: Czy utwór, który wykonywał Andrea Bocelli podczas finału Ligii Mistrzów to aby nie "Now We Are Free" z "Gladiatora" :?: Wiem, może się przesłyszałem :? Tylko Szpakowski tak się "rozdzierał", że nie mogłem się odpowiednio wsłuchać, więc proszę o pomoc, za którą tradycyjnie będę bardzo wdzięczny :wink:

http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#2 Post autor: VPFreeMan » czw maja 28, 2009 10:53 am

TAK!!!!! To było oczywiście "Now We Are Free" :D Nawet fajna wersja :wink:

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3 Post autor: Koper » czw maja 28, 2009 18:11 pm

A ja włączyłem już po, ale pal to sześć. :D Najważniejsze, że BARCA rozjechała Angoli i pokazała im gdzie ich miejsce. :P Ale i tak brawa dla ManU, że w przeciwieństwie do Chelsea, przynajmniej nie przyjęli taktyki bramkarz i 10 obrońców, a Ronaldo przez 10 minut pierwszych nawet coś poszarpał. :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#4 Post autor: Wawrzyniec » czw maja 28, 2009 19:21 pm

VPFreeMan pisze:TAK!!!!! To było oczywiście "Now We Are Free" :D Nawet fajna wersja :wink:
Fajna! Fajna :) Tylko właśnie Szpakowski tak się rozdzierał, na początku tego meczu, że tym pięknym utworem nie mogłem się delektować :x
A co do meczu to nie byłem, ani za Barcą ani za ManU, ale oczywiście gratuluję zwycięscy :) Chociaż chyba nawet lepiej, że wygrała Barcelona, gdyż Ronaldo średnio lubię :wink:

http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85

ODPOWIEDZ