Brian Tyler - The Expendables
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tyler robi pozytywne wrażenie dla dresiarzy z Nowej Huty i im podobnych. Gość, który kocha szybkie samochody i szybkie dziewczyny. To może dobry idol dla Ciebie dziekan ale na pewno nie dla mnie. W sumie jego prymitywne, plastikowe zapędy by mi nie przeszkadzały, gdyby ten typ umiał pisać naprawdę wyborną muzykę. Ale to tylko wyrobnik, bazujący na sprawdzonych kliszach. Rzemieślnik z niego wporzo, gość czuje film i ma lepsze pojęcie o orkiestrze niż Zimmer i jego hałastra, ale gdzie mu do kompozytorskich tuzów. Goldsmithowi to on może kwiatki na grobie podlewać i tyle.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Rozwiń "jestescie ludźmi,ktorzy oglądają sie na innych", bo nie rozumiem o co Ci chodzi?dziekan pisze: Tylko taka dyskusja jest bezsensu bo zarówno ty jak i Wawrzyniec jestescie ludźmi,ktorzy oglądają sie na innych i na tym polega wasz problem.
Adam ma najzdrowszy stosunek do ludzi spośród was wszystkich,więc dziwi mnie to,że musi sie tobie tłumaczyc bo jak dla mnie Tyler jest sto razy normalniejszy od tych wszystkich dziwolągów typu Elfman i Horner i dlatego wlasnie Brian Tyler robi jak najbardziej pozytywne wrażenie
I może wytłumaczysz mi dlaczego dyskusja na forum jest bezsensu? Adam mi się nie tłumaczy, tylko wymienia poglądy w dyskusji.

Adam uważaj, bo Koper będzie Cię zamęczał wkrótce czepianiem się Tylera tak jak Babucha i Marka w sprawie niejakiej PookównejAdam Krysiński pisze:dajcież już spokój z tymi przegadywankamirobicie oftopy w jednej z najlepszych tegorocznych prac

A nie mówiłem, że powoli będzie obniżał lotyMystery Man pisze:W ramach merytorycznego offtopa![]()
Brian odpocznie sobie trochę od Hollywood i napisze muzykę do 3 gier - Lego Universe, True Crime: Hong Kong i Far Cry 3 !
Prawdziwy gość od kontynuacji

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pukowa sucks...Tomek pisze:Adam uważaj, bo Koper będzie Cię zamęczał wkrótce czepianiem się Tylera tak jak Babucha i Marka w sprawie niejakiej Pookównej

Lego... taaa... Znalazł chłop swoje powołanie.Mystery Man pisze:W ramach merytorycznego offtopa![]()
Brian odpocznie sobie trochę od Hollywood i napisze muzykę do 3 gier - Lego Universe, True Crime: Hong Kong i Far Cry 3 !
Prawdziwy gość od kontynuacji

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
dziekan pisze:Zazdrosc przez was przemawia i dlatego tak dziwnie reagujecie w związku z Brianem Tylerem i jego sweet fotkami
Chyba mi nie wmówisz,że jest inaczej prawda?
Chyba bym musiał mieć 12 lat, żeby to była prawda.
To nie tak. Moim punktem odniesienia był post bodajże Mystery'ego, jak to Tyler miał zostać swego czasu nowym Goldsmithem. Pociągnąłem po prostu to dalej.dziekan pisze: Tak wymieniecie,ale raczej swoje różnice poglądowe a przecież każdy ma swój rozum w tej kwestii
To nie jest rozmowa o muzyce filmowej tylko o waszym stosunku do pewnych osób.
Adam napisał,że to naprawde dobry score i tylko to jest wazne a wy zaraz marudzicie,że to na 100% przewidywalna praca i Morricone i Goldsmith są od niego lepsi itd.itp...
Ale dalej rozumiem, że wymienianie różnić poglądowych na forum to według Ciebie strata czasu? Rozumiem, że off-topiarstwo albo jedno-zdaniowe posty bardziej służą forum?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Paparazzi mu ich nie zrobili. Pozował przy swoim autku.dziekan pisze:Niekoniecznie![]()
Nadal uważam,że przesadzacie tym bardziej,że Brian Tyler sam nie publikował tych zdjęc,więc dla mnie to zwykłe nieporozumienie,żeby na takiej podstawie go osądzac![]()
Gosc jednak pokazuje,że jest normalny i wie na co wydawac kase i korzysta z przyjemnosci życia![]()
Normalny to by był jakby się ożenił, zrobił dzieci i je wychowywał a nie robił sobie słit focie przed sportowymi autami.
Oj, Adam to jest bardziej niż specjalny nawet.dziekan pisze:A offtop to rozrywkowy dział dla specjalnych użytkowników takich jak Adam Krysiński czy Bucholc Krok

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ble, jakoś przebrnąłem ale kompletnie mnie nie zainteresował ten scorek. Jakby jeszcze jakiś porządny temat Tyler spłodził, ale te jego melodyjki to przedszkolak by wygwizdał. Do filmu pewnie spasuje, ale ambicji bycia czegokolwiek poza bezbolesną tapetą to nie ma. Gdzie temu do akcyjniaków Powella...