Brian Tyler - The Expendables
stronke założyli młodzi gniewni fanboje rcp i współczesnych tworów popkornowej muzy filmowej więc co się dziwicie? myślicie że tylko u nas tacy fanboje jak Wawrzyniec są?
on by skrzyknął redakcję, pisali by Williamsy i Zimmery i każdy by tez maxa dostawał.. więc nie ma się co dziwić tylko to przez palce traktować.. a tej stronki chyba nikt poważnie nie bierze i to od samego jej początku.. ludzie tam wchodzą chyba tylko po to żeby się posmiac
i jak Mystery pisał - czy oni dali kiedyś mniej niz 8/10? 
NO CD = NO SALE
Ja tam zaglądam z myślą o multimediach. Muszą mieć tam jakieś dobre wtyki, bo suity zamieszczają długo przed pojawieniem się scorów, wywiady też miewają ciekawe.

Znajdzie się, Transy 2 mają 7.5/10czy oni dali kiedyś mniej niz 8/10
Ostatnio zmieniony pt sie 06, 2010 14:15 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak zwykle przesada..Adam Krysiński pisze:stronke założyli młodzi gniewni fanboje rcp i współczesnych tworów popkornowej muzy filmowej więc co się dziwicie? myślicie że tylko u nas tacy fanboje jak Wawrzyniec są?![]()
No to teraz wiadomo skąd te wysokie oceny..Mystery Man pisze:Ja tam zaglądam z myślą o multimediach. Muszą mieć tam jakieś dobre wtyki, bo suity zamieszczają długo przed pojawieniem się scorów, wywiady też miewają ciekawe.
Nie dostali żadnych multimediów?Znajdzie się, Transy 2 mają 7.5/10
-
Mefisto
Bardzo fajna ścieżka z klimatem, w starym dobrym stylu. Choć całość trwa ponad godzinę, to ani razu nie rozbolała mnie głowa, co jak na Tylera jest już sporym osiągnięciem. Co więcej, bawiłem się naprawdę dobrze - sporo tu ciekawej rytmiki, fajnych melodii i zwyczajnie dobrych, pełnoorkiestrowych tematów. Ósmy cud świata to nie jest, ale też i nie o to chodziło przecież. Jestem na tak.
4/5
4/5
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Battle: Los AngelesAdam Krysiński pisze:Tyler jeszcze niejedno pokaże![]()
Jeszcze 5 lat temu może można było tak mówić, ale na około 50 filmów zaledwie za kilka tytułów można go w pełni pochwalić, więc drugim Goldsmithem raczej nie zostanie.Adam Krysiński pisze: od dawna wiadomo że to nowy Goldsmith na nową erę!
To o Adamie, czy TylerzeBucholc Krok pisze:![]()
Najpierw trzeba mieć w głowie poukładane..
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner