Zapowiedzi Watchmanów też nie zapowiadały niczego dobrego, Syder zna się na rzeczy, a fabułę Sucker Punch ma przednią.Koper pisze:Kogo obchodzi Sucker Punch - toż to zalatuje megakiczem. Ważne, że Bates nie spartoli Legend of the Guardians, a Hirschfelder może jakiś fajny score fantasy machnąć.
Hurra! (Bates nie pisze dla Snydera)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, ale mam nadzieję, że postawiono na widowiskowość i ślinotok wśród hamerykańców, a sam film będzie jednak czymś więcej niż samą rozwałką, choć ta zapowiada się przednio.Koper pisze:Ale trailer zajeżdża kiczem na milę...
"Historia rozgrywa się w latach 50 ubiegłego wieku. Babydoll zostaje umieszczona przez ojczyma w zakładzie psychiatrycznym. Za pięć dni ma przejść zabieg lobotomii. W tym czasie dziewczyna kreuje alternatywny świat, w który ucieka aby zapomnieć o rzeczywistości. Jednak i tam nie jest bezpieczna. Babydoll musi zebrać 5 przedmiotów, aby uchronić się przed złoczyńcą czyhającym na nią. Pomagają jej cztery pacjentki szpitala"
Mi się podoba i myślę, Snyder może uciułać z tego coś dobrego.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
bladerunner20 pisze:ale, że Wawrzyniec napisał, że Incepcja jest lepsza od TTRL??bo nie kumam
Koper pisze:Ja już wiem, co mu się stało:
Czyli TTRL już nie jest numerem 1. Zatem Wawrzek ma dylemat. Cieszyć się, że Zimmer wskoczył na 1 miejsce z "Incepcją" czy ubolewać z powodu spadku TTRL...Wawrzyniec pisze:Dla mnie dzieło doskonałe.
Mystery Man pisze:I weź tu żyj będąc fanbojem takiego geniusza
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie Adam już nigdy więcej nie napiszę komentarz pod recenzją na soundtracks.pl. A ja "Inception" i "The Thin Red Line" nie porównuję, gdyż to zupełnie inne filmy jak i soundtracki. Więc kolejny bullshit.
A co do Snydera, to ja akurat za nim nie przepadam i cieszę się, że jest jeszcze taki Nolan wśród młodej gwardii reżyserów.
P.S. Adam mógłbyś nie robić offtopa w temacie Kopera? Bardzo proszę.
A co do Snydera, to ja akurat za nim nie przepadam i cieszę się, że jest jeszcze taki Nolan wśród młodej gwardii reżyserów.
P.S. Adam mógłbyś nie robić offtopa w temacie Kopera? Bardzo proszę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys