Zakupy Dziekana i Blada
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
-
bladerunner
No kiedyś muszę, ale póki co nie stać mnie na japońcedziekan pisze:Ale poki co raduje sie Caspianem bo nie moge sie napatrzyc na tego japonczyka![]()
Weź sobie Bladu zakup przetestuj jakiegos japońca bo różnica jakosci jest kolosalna pod każdym możliwym względem
A no i zbieram na Sinbada
-
bladerunner
-
bladerunner
Jest tyle dobrych utworów, których brakuje na oficjalnym, że aż mnie strzela w łydcedziekan pisze:W sumie to ja za completami to tak średnio przepadam bo zazwyczaj są przytłaczające w wielu miejscach,ale w przypadku KOHA chyba sporo materiału brakujebladerunner20 pisze:ja mam nadzieję, że ktoś lub coś wyda Koha na 3 CD bo oryginał 1 CD mi nie starcza![]()
Jak oglądałem wersje reżyserską to zauważyłem,że Gregson uraczył nas nowym materiałem.Najbardziej mi sie podoba ta etnika w tej scenie w Ibelinie z tą miniaturową łódeczką,która przemieszcza sie przez ujścia wody!!Coś pięknego![]()
Nawet ta wstawka na początku filmu z gitarą jak pojawia sie napis FRANCE 1342 (czy jakoś tak) także wymiata
Jak jest pogrzeb Baldwina IV to leci utwór Zimmera z Hannibala
''Vide Cor Meum''
-
bladerunner
-
bladerunner
-
bladerunner
Pączek się roztopi, ale mogę wysłać Ci napój który nigdzie nie jest dostępny tylko w Piotrkowie Tryb. Monopol jedyny prócz Tpsa jeszcze w Polscedziekan pisze:Nie pyskujbladerunner20 pisze:Dziekan Ale trochę katowałeś tego Shreka niemiłosiernie![]()
Tam w Piotrkowie Trybunalski macie dobre pączki z marmoladąbladerunner20 pisze:Dwie płyt nie wiem jak ja się oddźwięczę
Jałowiec..sprawdź sobie
http://msp.money.pl/zakladam_firme/znak ... 08535.html
masz linka
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully