a ja sądze że NIE wznowią tej płyty bo :
a) film to klęska i porażka
b) wytwórnia wycofała się z tego powodu z "Diabła" - kolejnego filmu mulata
c) score wyszedł grubo ponad miesiąc wczesniej przed cd na itunes i przez to sprzedaż płyty była słaba
d) były problemy żeby score w ogóle wydać przez tą sytuację z chórami
e) lakeshore ma małe nakłady zawsze i wydaje też cdr.
f) jakby byli zainteresowani to by się pojawiło jakieś info w stylu back in stock - w wielkich sklepach takie coś to normalna procedura (u nas głupi empik musi na 2 miechy wczesniej wiedzieć o pojawieniu się płyty jeśli wydawca chce się u nich sprzedawać z danym tytułem)
g) płyt musiało być strasznie mało bo nawet na ebayu nie ma od dawna nic czyli nawet spekulanci nie nakupowali ani sklepy nie miały na składach. żeby na ebayu nie było żadnej sztuki po wyższej cenie to serio jest dziwne.
..tyle opcji mi przychodzi teraz do głowy..
A jeśli to wznowią to malutką liczbę lub tylko na cd-r (lakeshore ma sporo tytułów na cdr). Zobaczymy, ja na szczęście prawie w ostatniej chwili zdobyłem. I to kolejny przykład że płyty cd odchodzą w zapomnienie i firmy wolą inwestować w itunes. Mnie na samym początku zdziwiło że tak grubo wczesniej było mp3 na itunes, czyli firma ewidentnie była nastawiona na formę elektroniczą tylko. Shall see... Życzę powodzenia w szukaniu jakby co