Wyczekiwane score'y
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Wczoraj premierę miał zwiastun, tam muza brzmi przednio.Koper pisze:Ale w filmie to może działać, tak samo jak Carlos w pierwszym "Tronie".
http://www.youtube.com/watch?v=OFEbY9Q8dBE
Jak ktoś chce to promo w mp3 to mogę podrzucić

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak będzie się zbliżać premiera filmu i sondtracka to się pewnie założy, bo tak, to się tylko zakopie jak w przypadku Adjustment BureauWawrzyniec pisze:Nie ukrywam brzmi to ciekawie. W ogóle sam pomysł, aby zatrudnić Duft Punk był ciekawy i odważny. Zobaczymy posłuchamy co to będzie.
P.S. Czy ten soundtrack nie zasługuje na osobny temat?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tradycyjnie we wrześniu odbywa się najstarszy festiwal filmowy w Wenecji. I szykują się nam dwie interesujące premiery filmowo-muzyczne:
A mianowicie na otwarcie festiwalu Darren Aronofsky pokaże swoje "Black Swan", a gdzie Aronofsky tam i Clint Mansell. A więc może być ciekawie.
Ale mnie tam bardziej interesuje inny film, a mianowicie "The Tempest" Julie Taymor. A gdzie Taymor tam i Elliot Goldenthal
A więc mam nadzieję, że po "Daybreakers", "Oceans", "How To Train Your Dragon" i "Inception", także i Goldenthal mnie nie zawiedzie i dołączy do tej zaszczytnej listy
W każdym razie będzie się działo 
A mianowicie na otwarcie festiwalu Darren Aronofsky pokaże swoje "Black Swan", a gdzie Aronofsky tam i Clint Mansell. A więc może być ciekawie.
Ale mnie tam bardziej interesuje inny film, a mianowicie "The Tempest" Julie Taymor. A gdzie Taymor tam i Elliot Goldenthal

A więc mam nadzieję, że po "Daybreakers", "Oceans", "How To Train Your Dragon" i "Inception", także i Goldenthal mnie nie zawiedzie i dołączy do tej zaszczytnej listy

#WinaHansa #IStandByDaenerys
"The Tempest" i "Black Swan" to również wyczekiwane przeze mnie projekty, ale muzycznie to olbrzymie zagadki, bo w obu przypadkach tradycyjnej muzyki filmowej raczej nie uświadczymy - muzyka do Black Swan ma być na przykład oparta o Jezioro Łabędzie Czajkowskiego, a o nowego Goldenthala jestem pełen obaw, bo muzycznie wątpliwy dla mnie projekt, na razie poczekajmy jednak na choćby pierwsze zwiastuny 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W "Black Swan" Mansell ma ponoć aranżować Czajkowskiego, więc czekać na coś nowego raczej nie ma sensu, chyba, że zrobi to jakoś ciekawie. "The Tempest" muszę wpierw zobaczyć zwiastun, bo ten film to na razie wielka zagadka i nie wiadomo jakiej natury będzie to obraz i jakiej oprawy muzycznej się po nim spodziewać. Ostatnio Elliot błysną formą niemal 10 lat temu przy okazji Final Fantasy, więc trochę obaw o jego aktualną kondycję kompozytora filmowego jest, także do "The Tempest" pochodzę ostrożnie.Wawrzyniec pisze:Ja "The Tempest" się nie obawiam. Liczę, że otrzymam podobną jazdę bez trzymanki jak "Titus". Ja tam bardziej "Black Swan" się obawiam.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety coś w tym jestMystery Man pisze:Ostatnio Elliot błysną formą niemal 10 lat temu przy okazji Final Fantasy, więc trochę obaw o jego aktualną kondycję kompozytora filmowego jest, także do "The Tempest" pochodzę ostrożnie.

A co "Black Swan" to obawiam się, żeby nie było nadmiaru underscore, ale raczej na drugie "The Fountain" nie ma co liczyć, chociaż kto wie?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
ponieważ miramax się sprzedał disneyowi możemy raczej liczyć tylko na mp3, o ile to w ogóle wyjdzie..
http://www.guardian.co.uk/film/2010/jan ... -weinstein
http://www.guardian.co.uk/film/2010/jan ... -weinstein
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully