Hans Zimmer - Inception (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bilet na 28 lipca zakupiony. Ciężko było znaleźć miejsca, ale coś się trafiło.Adam Krysiński pisze:poczekaj na 29 lipca jak Wawrzyniec wróci z kina z płytą w zębach i napisze że to score roku i że Hansowi (tak jak Williamsowi) co roku powinni dawać oskarabo narazie nie ma się z czego posmiać za bardzo

A wiecie co? Nie dam Wam chyba tej satysfakcji i w ogóle się na temat tej płyty nie wypowiem, gdyż Wy i tak będzie dobrze wiedzieć co napiszę. Przykro mi więc drogi Adamie, będziesz musiał się pośmiać z czegoś innego.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo, ale to bardzo uprzejmie proszę o wyrozumiałość i nie LOLowanie i zrozumienie mnie (choć wiem, że to dla wielu ciężkie), ale mam tylko jedno pytanie:
Kiedy ten soundtrack będzie dostępny w sklepach? Gdyż boję się, że mimo, że film zobaczę w środę to nie będzie mi dane zakupić płyty następnego dnia, ani w najbliższe dni i to ani w Niemczech, ani w Polsce
Za podanie daty i zrozumienie, że nie kupuję przez internet jak normalni ludzie będę bardzo wdzięczny.
Kiedy ten soundtrack będzie dostępny w sklepach? Gdyż boję się, że mimo, że film zobaczę w środę to nie będzie mi dane zakupić płyty następnego dnia, ani w najbliższe dni i to ani w Niemczech, ani w Polsce

Za podanie daty i zrozumienie, że nie kupuję przez internet jak normalni ludzie będę bardzo wdzięczny.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A nie lepiej poczekać na jakieś konkursy?
Po co tak od razu wykładać pieniądze na ścieżkę, skoro może będzie okazja, żeby ją dostać za 0zł.
Czy redakcje FM.pl lub S.pl planują jakieś konkursy, w których będzie można wygrać tę płytę? Nie wiem jak na S, ale na FM były różne konkursy z płytami Hansa. Może też tym razem?

Czy redakcje FM.pl lub S.pl planują jakieś konkursy, w których będzie można wygrać tę płytę? Nie wiem jak na S, ale na FM były różne konkursy z płytami Hansa. Może też tym razem?
Wawrzyniec już raz wygrał płyte zimmera, jest boski więc wygra pewnie i drugi razBucholc Krok pisze:A nie lepiej poczekać na jakieś konkursy?Po co tak od razu wykładać pieniądze na ścieżkę, skoro może będzie okazja, żeby ją dostać za 0zł.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Źle zostałem zrozumiany. Jeżeli miałbym tę płytę wygrać to chcę ją wygrać już w czwartek
Ja po prostu chcę mieć tę płytę w czwartek, dzień po oglądnięciu filmu. I chciałbym, aby tak jak za dawnych dobrych lat, mój pierwszy kontakt był z oryginalnym scorem. Chcę po prostu zakupić płytę i cieszyć się poznawaniem jej, bez słuchania wcześniej jakiś sampli, czy pirackich wersji.
Ale coś czuję, że nie raczej nie będzie mi dane zdobyć tej plytki w najbliższych dniach.

Ale coś czuję, że nie raczej nie będzie mi dane zdobyć tej plytki w najbliższych dniach.
Stary, zadzwoń do Warner Music Poland i zapytaj kiedy rzucą te kilka egzemplarzy do rodzimych sklepów. Skąd Ci tu ludzie mają wywróżyć czy ta płyta będzie na czas
. Poza "Zmierzchem" i soundtrackami z serii polska cena (ostatnio Shrek Forever) płyty z muzyką filmową raczej nie mają dokładnych dat premier. Jak dystrybutor dostanie od wydawcy płytki to je udostępni.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully