Hans Zimmer - Inception (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ach nie lubię tych nazw utworów z "Batman Begins"
Całe szczęście w "The Dark Knight" jes już o wiele lepiej.

Oj, Koper dalej ubolewasz, że to Zimmer z Howardem skomponowali muzykę do Batmanów, a nie Julyuan. A po za tym skoro twierdzisz, że nie odczuwasz różnicy, choć ja odczuwam, to dlaczego Julyana chwalisz, a Zimmera ganisz?A tak sobie słucham dalej tego Julyana z "Memento"... Ktoś mi powie, co dał Hansu Nolanowi, czego mu nie mógł dać Julyan, poza lepszą sprzedażą soundtracków?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A czy ja chwalę/ganię? Całościowo oceniam to podobnie i recenzując pewnie bym zbliżone noty wystawił. Tymczasem niektórzy (większość?) fani Hansa na Julyana zlewają a swoim idolem się podniecają i wynoszą te jego scory do miana arcydzieł wręcz. Ponadto póki co Julyan pisywał do tych lepszych, ciekawszych, bardziej ambitnych i autorskich obrazów Nolana. Teraz zmieni to (albo i nie) "Incepcja". A moje pytanie pozostawiłeś bez odpowiedzi. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pewnie dlatego, że mój fanboyizm nie pozwala mi dać na nie odpowiedzi. A po za tym ja za mało Julyana słuchałem, aby móc się wypowiadać i opieram swoją wiedzę, głównie o to co znam z "Insomnii" i "Prestiżu".Koper pisze:A moje pytanie pozostawiłeś bez odpowiedzi.
Chyba nie ma sensu porównaniu wcześniejszych filmów Nolana, do tych o facecie przebranym za nietoperza.Ponadto póki co Julyan pisywał do tych lepszych, ciekawszych, bardziej ambitnych i autorskich obrazów Nolana.
A teraz jeśli wybaczysz, idzie burza i nie mogę niestety dalej kontynuować rozmowy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale ja, Myster czy Adam dawaliśmy 3-4, a Dziekan wyskoczył że geniusz (czyli nie wiem... 5-6?) a Ty napisałeś, że "między nami". Czyli 4,5 winno być chyba od Ciebie?Marek Łach pisze:Dałbym 4 za film, ale oglądałem parę lat temu w TV, więc jak wspomniałem parę stron wcześniej, jakieś kiksy mogłyby mi umknąć. A na płycie porażka.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +