Czego ostatnio słuchaliście?
A to dziwne bo ja bladerunnera uważam za jeden z najlepszych scorów a incepcja mnie jakoś nie kręciPaweł Stroiński pisze:Jak lubisz Blade Runnera (to jedyny score Vangelisa, jaki NAPRAWDĘ cenię za sposób działania w filmie i jakiego mogę słuchać poza filmem), to Incepcja jest dla ciebie.

Adaś mam przypomnieć co pisałeś ?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i nic dziwnego, że Adam tej ścieżki nie lubi. Poza wpadającym w ucho Blade Runner (End Titles) i może jeszcze Rachel's Song (ale to znowu jest zbyt łzawe) to nie ma tam czego słuchać...Adam Krysiński pisze:nigdy nie lubiłem muzycznie bladerunnera - żadnego wydania, dlatego się pozbyłemi lubić nie będe.

osłabiacie mnie aa?Bucholc Krok pisze:No i nic dziwnego, że Adam tej ścieżki nie lubi. Poza wpadających w ucho Blade Runner (End Titles) i może jeszcze Rachel's Song (ale to znowu jest zbyt łzawe) to nie ma tam czego słuchać...Adam Krysiński pisze:nigdy nie lubiłem muzycznie bladerunnera - żadnego wydania, dlatego się pozbyłemi lubić nie będe.
01 - Main Titles
02 - Blush Response
09 - Tales of the Future
12 - Tears in Rain
Perły.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Blade Runner to świetna muzyka. Rachel's Song, Blade Runner (End Titles), Memories of Green, Tales of the Future to moje ulubione kawałki. Zaś z wydania specjalnego uwielbiam Dimitri's Bar z 3cd oraz Mechanical Dolls z 2cd. Jedna z najlepszych ścieżek Vangelisa wg mnie.
I stąd moje pytanie. Czemu jeszcze nie ma recenzji?
I stąd moje pytanie. Czemu jeszcze nie ma recenzji?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Blade Runnera" nie jest łatwo zrecenzować, gdyż to nie jest łatwa i zarazem bardzo inteligentna muzyka. Ja sam parę razy próbowałem naskrobać recke "Blade Runnera" ale za każdym razem sromotnie poległem
Co nie zmienia faktu, że to świetna muzyka i uwielbiam ją, jak i zresztą film.

Co nie zmienia faktu, że to świetna muzyka i uwielbiam ją, jak i zresztą film.

No i świetnie, miło mi to słyszećJak lubisz Blade Runnera (to jedyny score Vangelisa, jaki NAPRAWDĘ cenię za sposób działania w filmie i jakiego mogę słuchać poza filmem), to Incepcja jest dla ciebie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec pisze:"Blade Runnera" nie jest łatwo zrecenzować, gdyż to nie jest łatwa i zarazem bardzo inteligentna muzyka. Ja sam parę razy próbowałem naskrobać recke "Blade Runnera" ale za każdym razem sromotnie poległem![]()
Co nie zmienia faktu, że to świetna muzyka i uwielbiam ją, jak i zresztą film.![]()
No i świetnie, miło mi to słyszećJak lubisz Blade Runnera (to jedyny score Vangelisa, jaki NAPRAWDĘ cenię za sposób działania w filmie i jakiego mogę słuchać poza filmem), to Incepcja jest dla ciebie.
Blade runner to jeden z lepszych scorów i już

A ja słuchałem dziś TTRL ... MEGAKULT