Wyczekiwane score'y
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i zrobi jakieś mszalne chórki, pioseneczki country + nudny underscore i tyle będzie z Twojego podniecania.Marek Łach pisze:Już samo to co zapowiedział Burwell pokazuje, że nie będzie żadnego klasycznego podejścia. Dzięki Bogu!
Żebyś nie skończył jak dziekan i bladu.Mystery Man pisze:Da, ale po co

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No ale to też jest muzyka filmowa, nie? Chórki i piosenki mogą też być dobre (jak np. w O Brother, Where Art Thou). Poza tym jeśli to Burwell się angażuje (a nie Burnett), to pewnie na score też będzie miejsce.Koper pisze: No i zrobi jakieś mszalne chórki, pioseneczki country + nudny underscore i tyle będzie z Twojego podniecania.
A Ty Koprze o Brionie nie słyszałeś?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Totalnie nie moje klimaty, sorry.Marek Łach pisze:Chórki i piosenki mogą też być dobre (jak np. w O Brother, Where Art Thou)

o gościu, który spłodził muzę do trzech filmów na krzyż?Marek Łach pisze:A Ty Koprze o Brionie nie słyszałeś?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Z tym fanbojem to był rzecz jasna żartno wiem, wiem, jak obczaiłem filmografię to już skojarzyłem, no ale nie oszukujmy się, że to ma być jakiś guru gatunku, który ma wielu fanów wśród miłośników soundtracków.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No może jeśli chodzi o Burwella to rzeczywiście fan, ale Powell, Horner czy Arnold - die-hard-fanbojFanem

Szukałem, ale żadnych informacji o potencjalnym kompozytorze nigdzie nie ma, co dziwi, zważywszy na rozmiar tego projektu i zbliżającą się premierę (za 2 miesiące). Najpewniej Bates, temu tak cichoA wkraczając w obręb offtopu i niewłaściwy temat, to już jest pewne, że skomponuje do sów?

Brian Tyler - The Expendables :
http://web.me.com/cbarrywdw03/TheBrianT ... ables.html
na razie tylko jako mp3, ale Fitzpatrick zapowiedział że raczej jego Silva wyda na CD - w końcu to Lionsgate..
http://web.me.com/cbarrywdw03/TheBrianT ... ables.html
na razie tylko jako mp3, ale Fitzpatrick zapowiedział że raczej jego Silva wyda na CD - w końcu to Lionsgate..
#FUCKVINYL