nieee ratujcie mnie że Hansu z Barryego zżynaWawrzyniec pisze:Króciutki i mam nadzieję niespoilerowaty fragment z recenzji "Inception" na Ain't It Cool News
Hans Zimmer - Inception (2010)
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Krótko, może nic nowego i oczywistego, ale niech będzie, że każdy news o tym scorze' tutaj trafia:
Johny Marr króciutko o "Inception":
Johny Marr króciutko o "Inception":
"I enjoyed working on Inception and it's a great soundtrack," Marr explained. "Hans [Zimmer] invited me and he's someone I've wanted to work with for a long time. We really got into it, it's a really good movie."
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cały score z Incepcji do odsłuchania na:
http://www.musicme.com/
http://www.musicme.com/
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Świetny kawałekŁukasz Wudarski pisze:Mombassa miażdży.
Pewnie tak, bo wtrącenie Piaf w "Waiting for a train" może brzmieć dobrze tylko w filmie, tutaj to jakieś nieporozumienie, Hopkins z Hannibala to to nie jest.Ale reszta hmm, mam mieszane uczucia. Raczej muzyka klimatu. Bardzo dużo będzie zależeć od tego jak w filmie zadziała.
Raczej. Najdłuższe utwory na płycie to przecież w większości BarryCoś chyba Hansowi się nieco pomysły kończą (pomysły na melodie)
Ogólnie muzyka może się podobać, choć jeśli chodzi o nowoczesne brzmienie "Fringe" w moim mniemaniu jest lepszy.
Motyw przewodni z Dream is collapsing robi wrażenie, nie mogę się doczekać, aby usłyszeć go w filmie