Ogniem i Mieczem EMI

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Turek

Ogniem i Mieczem EMI

#1 Post autor: Turek » ndz lip 11, 2010 12:26 pm

Na allegro można znaleć score Dębskiego wydany przez EMI w dwóch płytach - pierwsza zawiera score, druga to "...rzecz o głównych bohaterach". Cena jest atrakcyjna, tym bardziej jak na 2 cd. Czy kto jednak się orientuje jak fizycznie wyglada to wydanie? To jakis digipack, czy tez zwykle pudelko cd na 2 płyty?

http://www.lideria.pl/img_big/121925.jpg

Tak wygląda okładka

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2 Post autor: Adam » ndz lip 11, 2010 13:27 pm

zwykłe wydanie pudełkowe z jednostronnicową wkładką z listą utworów i wykonawców.. druga płyta zawiera niepublikowaną muzykę, jednak w 99% ma ona dialogi - niektóre traki zresztą są tylko dialogami.. Ja bym polecał cierpliwie poczekać aż pojawi się na Allegro normalne wydanie Ogniem (już wyprzedane wszędzie) - ma grubą, ładną książeczkę i jest o wiele ładniej wydane. Można dostać za ok 20 zł jak się pojawia co jakiś czas. Rynek był tym zalany bo tego się sprzedało przeszło 0,75 miliona, dlatego ceny nie skaczą.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

Re: Ogniem i Mieczem EMI

#3 Post autor: Bucholc Krok » ndz lip 11, 2010 17:38 pm

Turek pisze:Tak wygląda okładka
Widziałem to coś w MM. Nawet chciałem kupić, ale wyglądało mało apetycznie..

ODPOWIEDZ