Kto niby czeka? Nazwiska!Wawrzyniec pisze:a tutaj widać wszyscy tylko czekają aż Marek przemówi i oceni ten score.
Hans Zimmer - Inception (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Krysiński. Nie wiem jak ma dziekan ma na nazwisko 
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 18:12 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Konkurencja pobudza do działania
Przy czym ma się rozumieć ja z Markiem i to w żadnej dziedzinie nie mam zamiaru konkurować. A tym bardziej nie na temat opinii o "Inception". Zwłaszcza, że w sumie to i bez mojej opinii może się obejść, gdyż pewnie nic nowego i ciekawego nie napiszę. A taki Marek, Babuch, czy też Ty, czy też Adam o ile rozwinie swoją opinię o coś więcej niż "geniusz" albo "epic fail", to mogą liczyć na większy posłuch. 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A, i jeszcze jedna informacja.
Pierwsze dwa trailery zrobili Zimmer z kolegami, ostatni jest Hemseya, bo zabrakło im czasu i "trailer jest inny niż film". więc energię i czas poświęcili na score.
Trailer Hemseya miał stylistycznie przypominać muzykę Hansa. Części materiału z filmu jeszcze nie chcieli ujawniać, dlatego poprosili kogoś innego.
Pierwsze dwa trailery zrobili Zimmer z kolegami, ostatni jest Hemseya, bo zabrakło im czasu i "trailer jest inny niż film". więc energię i czas poświęcili na score.
Trailer Hemseya miał stylistycznie przypominać muzykę Hansa. Części materiału z filmu jeszcze nie chcieli ujawniać, dlatego poprosili kogoś innego.
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Nie zamierzam na razie rozwijać swych myśli, bo ich więcej na temat tego scoru nie mam. To są tylko sample które w mej opinii brzmią ciekawie, ale nie miażdżą. Nie ma tu specjalnie wiele elementów nowych, rewolucyjnych etc. Zobaczymy jak zabrzmi całość i jak to w filmie wypadnie. Wtedy będziemy się mogli pokłócić. A nie sądzę aby ktoś z nas był wyrocznią. Mamy swoje gusta i nieco muzyczno filmowego osłuchania i na tym budujemy swe opinie.
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo Koper kurde żądał nazwisk to mu podałem. O masz:Adam Krysiński pisze:czemu po nazwisku?
Koper pisze:Nazwiska!
Bardzo mądre słowa, chwali się. I w ogóle "sweetaśny" avatarBabuch pisze:Mamy swoje gusta i nieco muzyczno filmowego osłuchania i na tym budujemy swe opinie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wawrzyniec tak nie twierdzi, gdyż nie słuchał fragmentów. To tylko nawiązanie do złośliwych słów Mystery'ego. Ja tam wiem, że to będzie świetny score, ale to wiadomo tylko i tylko tylko tylko moja opinia. Niczyja inna tylko mojadziekan pisze:W sumie skoro Wawrzyniec twierdzi,że to bedzie takie Batman-Techno
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: