Czego ostatnio słuchaliście? Wersja niefilmowa
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie rób drugiemu co tobie nie miłe. Nawet jeżeli tym Modern Talking sam daje nam broń do ręki.Marek Łach pisze:Jakoś nie przypominam sobie, żeby Adaś szczególnie szanował gusta innych.![]()
Dobra, to może napiszę co ja ostatnio sobie słuchałem. A mianowicie postanowiłem sobie odświeżyć jedną z płytek, więc ostatnio słuchałem:
Meat Load - Bat Out Of Hell II: Back Into Hell
Świetna płyta z takim mega hitem, który chyba każdy zna:
"I'd Do Life Anything For Love (But I Won't Do That)". Do tego genialne "Is A Lemon (And I Want My Money Back)" czy też "Everything Louder Than Everything Else" jak i też "Good Girls Go To Heaven (Bad Girls Go Everywhere)". Mimo, że płyta trwa około 75 minut wcale nie nudzi i słucha się jej świetnie. A fakt, że utwory trwają po 7, czy też 9 minut nie jest żadną wadą, a wręcz zaletą. Dla zainteresowanych to teledyski do piosenek z tej płyty wyreżyserował niejaki Michael Bay, a w jednym z nich występuje niejaka Angelina Jolie
A po za tym płyta ta może się pochwalić mega wypasioną i genialną okładką

Zresztą książeczka do płyty też świetna. Ogólnie bardzo dobra rzecz, przynajmniej takie jest moje zdanie
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, teraz kojarzę, ale ja fanem polskiej muzyki nie jestem, ale szanuję Twój gust. No może nie wszystko, ale niech będzieAdam Krysiński pisze:czyżby?to posłuchaj chwilkę tego np.
http://www.youtube.com/watch?v=Wvlxfc3XPOc
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 20:09 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully