Dokładnie, dość tanio to brzmi.Bucholc Krok pisze:Strasznie słabo brzmi.Mystery Man pisze:Dla mnie to brzmi trochę jak Clint Mansell dla ubogichJakoś płasko, a te wszystkie "pukawki" to takie jakby "papierowe".
Hans Zimmer - Inception (2010)
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ten z trailera, znacznie lepszyMarek Łach pisze:Mi się podoba, tak samo jak parę miesięcy temu.

http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
dokładnie! "dupy wołowe"!Wawrzyniec pisze:A czy Wam się podoba, czy nie to, mam to głęboko gdzieś.

Mystery Man pisze:No, te dęciaki to jak u Pendereckiego

Co do Incepcji i tego traczka-sraczka to powiem tak... idzie to w "dobrą" stronę

NO CD = NO SALE
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko ten ze zwiastuna to nie jest Zimmer, tylko niejaki Zack Hemsey. A to na oficjalnej stronie to raczej na 90% Zimmer. Zresztą słychać też gitarę elektryczną o której wspominałem wcześniej.
Na razie tylko czekam kiedy zostanie podana data wydania płyty. Gdyż nie wiedzieć czemu WaterTower Music milczy na ten temat
Na razie tylko czekam kiedy zostanie podana data wydania płyty. Gdyż nie wiedzieć czemu WaterTower Music milczy na ten temat

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
http://www.amazon.com/Inception-Hans-Zi ... 353&sr=8-1
Amazon podaje z reguły daty o tydzień w przód.. także 1 tydzień lipca płyta wychodzi. zakłądam że data 6 lipciec to itunes, tydzień póxniej czyli ten 13 - to cd.
Amazon podaje z reguły daty o tydzień w przód.. także 1 tydzień lipca płyta wychodzi. zakłądam że data 6 lipciec to itunes, tydzień póxniej czyli ten 13 - to cd.
NO CD = NO SALE