bardzo prosze o pomoc!;)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
ginger
Parkingowy przed studiem nagrań

bardzo prosze o pomoc!;)

#1 Post autor: ginger » czw cze 26, 2008 15:31 pm

Wystawiamy mały projekcik grupy teatralnej, do którego poszukuje podkładu muzycznego, myśle że muzyka filmowa to najbardziej trafne miejsce ;). Tylko że sama nie potrafie odpowiedniego znaleść :/ ,, dokładnie chodzi o muzykę pod scene w której z początku jest ukazane samotność, czekanie, czekanie, czekanie, lekka panika, i stan depresj (więc muzyka narazie spokojna) , które następnie przechodzą w przmemyślenia nad marnością własnego życia. z przemyśleń i żałosnych wspomnień aktorka wpada w sen na jawie, ma wizje, szłyszy gosy, cierpi, atmosfera sie napina, ogrobina grozy..
szukam od dwóch dni, przesłuchuje, ale nie jestem na tyle obeznana w temacie soundtracków, więc bardzo prosze o pomoc, zwłąszcza że za 5 dni wystawiamy, a podkład który znalazły osoby za to odpowiedzialne jest bez-na-dziej-ny! ;)
(a, i jeśli to istoatne to tematem przewodnim są narkotyki ;) )

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

Re: bardzo prosze o pomoc!;)

#2 Post autor: Ghostek » pt cze 27, 2008 23:34 pm

Ciężko ci będzie znaleźć to wszystko w jednym utworze dlatego polecam zmontować kilka w ładny ciąg muzyczny. Podeślij mi scenariusz lub fragment z tej sceny, to zobaczę co da się zrobić.
Obrazek

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3 Post autor: Koper » wt lip 01, 2008 20:53 pm

Jak narkotyki to podłóżcie temat z "Requiem for a dream" i z głowy. :]

ODPOWIEDZ