Najlepszy temat dla superbohatera
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kolejny do zakładu...
A w USA to się różnym badziewem podniecają, Mystery - zatem to żaden argument.
Przesłuchałem tego tematu z Incredibles - nic nadzwyczajnego i jak dla mnie to na kliszach jedzie i tyle...

Przesłuchałem tego tematu z Incredibles - nic nadzwyczajnego i jak dla mnie to na kliszach jedzie i tyle...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ale jak w ankiecie jest "Spider" i BatmanBegins/Dark Knight to czemu nie I. Ogólnie to te pozycje z "bigsmilem" zaproponowałem, więc nie przejmujcie się takKoper pisze:Kolejny do zakładu...

http://www.youtube.com/watch?v=qWrQ32inJac
Nie wiele w ostatnich latach powstało motywów, które były by tak powszechnie grane.
- Wojteł
- John Williams
Iniemamocnych nie ma z prostego powodu - ani muzyki, ani filmu do tej pory nie widziałem, przyznaję się bez bicia. Za to spidermana, który był przez Elfmana pisany chyba na odwal się kojarzę, dlatego też jest, poza tym kiedy ankieta dotyczy superbohaterów, to ciężko pajączka pominąć, bo to jeden z najbardziej znanych 

Jak to kogo? Ramina!!!Koper pisze:Da się. Ale trzeba było jeszcze raz wcisnąć ten przycisk na końcu.Ale możesz edytować chyba... (?) A kogo chciałeś dodać?

Ostatnio zmieniony śr cze 09, 2010 20:59 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wojteł
- John Williams
No wreszcie, właśnie się dziwiłem cały czas czemu na Batmana nikt nie głosował
Ja jednak jako fanboj Williamsa wolę gościa ze stali
Swoją drogą zawsze się zastanawiałem jakby brzmiał Batman, gdyby zgodnie z pierwotnymi planami Williams pisał muzykę. Mogłoby być ciekawe, skoro Williams mówił, że nie chciał traktować Supermana zbyt dosłownie, a jaki pomysł na konwencję filmu miał Burton wszyscy wiemy 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Superman-klasyk nad klasykami. Podrywa wręcz do lotu i no sorry nie do przebicia nawet po 32 latach
Bardzo mi się podoba również inne bardziej ludzkie podejście do superbohatera wg J.N.Howarda (jeszcze nie wspomnianego w tym poście) do filmu Unbreakable bardzo dobry temat, bardzo doby soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=QqXjr46C ... =1&index=1 Batmany, Spidermany fajne są lecz Robocop od nich jednak lepszy toteż stawiam go również wysoko. Reasumując Williams rules again!