Harry Gregson-Williams Prince of Persia?

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#511 Post autor: Adam » pn cze 07, 2010 11:46 am

Wawrzyniec pisze:Tylko czasami mam takie nieodparte uczucie, że o przynależności do tego środowiska wspomina się raczej, kiedy score jest słaby. Gdyż przy takim "How To Train Your Dragon" jakoś o tym, że Powell się z tamtąd wywodzi już nie wspominacie.
nooo Wawrzyniec Wam pocisnął dzidę.. :D szacuneczek :mrgreen:
Gdyż np. u Was jest recenzja, którą niestety władowałbym na tę "Czarną Listę" co istnieje, a mianowicie "Zemsty Sithów" też 3. I teraz "SW 3" i "PoP" to też przecież nie ten sam poziom i wiadomo co jest lepsze.
Wawrzyńcu, ależ nam punktujesz dziś chłopaków! :D btw, Sithy na 3/5? tyle co POP? :? jaki LOL :D
Ostatnio zmieniony pn cze 07, 2010 11:46 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#512 Post autor: Łukasz Wudarski » pn cze 07, 2010 11:46 am

Wawrzyniec pisze: OK, to dobrze. Ale ja oczywiście chyba też mam prawo, czasami nie zgadzać się z daną recenzją? Zresztą staram się konstruować konstruktywną krytykę. Mam nadzieję, że mi w miarę wychodzi? :wink:
No jacha. Ta dyskusja jest w pełni merytoryczna, nie to co Robin :)
Why So Serious !?

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#513 Post autor: Łukasz Wudarski » pn cze 07, 2010 11:47 am

Adam Krysiński pisze:
Wawrzyniec pisze:Tylko czasami mam takie nieodparte uczucie, że o przynależności do tego środowiska wspomina się raczej, kiedy score jest słaby. Gdyż przy takim "How To Train Your Dragon" jakoś o tym, że Powell się z tamtąd wywodzi już nie wspominacie.
nooo Wawrzyniec Wam pocisnął dzidę.. :D szacuneczek :mrgreen:
Hmmm pretensję do Marka należy kierować (czyżby czarna lista...?). Ja bym wspomniał że Powell wywodzi się ze stajni MR Zimmera
Why So Serious !?

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#514 Post autor: Wawrzyniec » pn cze 07, 2010 11:54 am

Łukasz Wudarski pisze:Hmmm pretensję do Marka należy kierować
Raczej do Kopera :) Choć niby jedno króciutkie wspomnienie znalazłem, więc odpuszczam winy :P

BTW, ja tam nikogo nie punktuję i nie mam zamiaru tutaj każdego rozliczać, gdyż to byłoby głupie i niekulturalne, tylko po prostu zwracam uwagę, że niestyty score score'owi nie równy i stąd też te problemy z ocenami.
Chociaż z tą recką "SW ROTS" to naprawdę przesadziliście :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#515 Post autor: Adam » pn cze 07, 2010 11:55 am

no więc mówię że punktujesz jednak :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#516 Post autor: Łukasz Wudarski » pn cze 07, 2010 16:20 pm

Wawrzyniec pisze:
Łukasz Wudarski pisze:Hmmm pretensję do Marka należy kierować
Raczej do Kopera :) Choć niby jedno króciutkie wspomnienie znalazłem, więc odpuszczam winy :P

BTW, ja tam nikogo nie punktuję i nie mam zamiaru tutaj każdego rozliczać, gdyż to byłoby głupie i niekulturalne, tylko po prostu zwracam uwagę, że niestyty score score'owi nie równy i stąd też te problemy z ocenami.
Chociaż z tą recką "SW ROTS" to naprawdę przesadziliście :wink:
A racja zapomniałem że koper pisał tego Powella.
Why So Serious !?

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#517 Post autor: Wawrzyniec » pn cze 07, 2010 16:39 pm

Dokładnie Markowi już się dość dostało w ostatnim czasie :P Pora na Kopera :mrgreen: Chociaż na poważnie to ja koperowych recenzji za bardzo nie mam co się przyczepić. Gdyż zarówno w przypadku "How To Train Your Dragon" jak "Clash of the Titans" zgadzam się mniej więcej z oceną końcową. Dobrze się je czyta, choć gdybym miał się przyczepić, to w "How To Train Your Dragon" pada raz (1) słowo "RCP", a w przypadku "Clash of the Titans" cztery razy (4). :P Nie wspominająco tym tekście o "fanboyach RCP", który mógł sobie Koper darować. Ale stare dzieje :P

P.S. Babuch, a jak sam film "Prince of Persia: The Sands of Time" Ci się podobał?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#518 Post autor: Adam » pn cze 07, 2010 18:59 pm

Punktuj chłopaków dalej! :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#519 Post autor: Koper » pn cze 07, 2010 19:09 pm

A Ty Wawrzyniec dawno się nie biczowałeś? :P Co masz za wąty z tym RCP? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#520 Post autor: Adam » pn cze 07, 2010 19:11 pm

wypunktował dziś pięknie reckę prinsa i sithów :mrgreen:
Panowie, epic fail :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#521 Post autor: Koper » pn cze 07, 2010 19:15 pm

Ale co, gdzie, jak?

Niech on sobie lepiej własne recenzje wypunktuje lepiej, bo machnął byka ortograficznego w "Clash of the Titans". Prof. Miodek jeden a nie wie jak się pisze "nie" z różnymi częściami mowy. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#522 Post autor: Adam » pn cze 07, 2010 19:17 pm

Koper pisze:Ale co, gdzie, jak?
przeczytaj sobie poprzednią zakładkę tego postu :)
Niech on sobie lepiej własne recenzje wypunktuje lepiej, bo machnął byka ortograficznego w "Clash of the Titans". Prof. Miodek jeden a nie wie jak się pisze "nie" z różnymi częściami mowy. :P
EPIC FAIL :mrgreen:
#FUCKVINYL

bladerunner

#523 Post autor: bladerunner » pn cze 07, 2010 19:28 pm

Adam Krysiński pisze:zapomniełeś dedykcji dla HGW's best fanboy in the world - Blada naszego!!! :lol:
:shock: :shock: :roll:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#524 Post autor: Adam » pn cze 07, 2010 19:29 pm

bladerunner20 pisze:
Adam Krysiński pisze:zapomniełeś dedykcji dla HGW's best fanboy in the world - Blada naszego!!! :lol:
:shock: :shock: :roll:
no, mówiłem Ci że Babuch to ściemniacz i tyko obiecywać umi.. tak samo bajerował Wawrzyńca że niby dedykacja pod szerlokiem to nie dla beki.. :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#525 Post autor: Koper » pn cze 07, 2010 19:31 pm

Adam Krysiński pisze:przeczytaj sobie poprzednią zakładkę tego postu :)
Ale on tam pieprzy 3 po 3 i jeszcze bezczelnie kłamie na temat mojej recki (waląc znów byka ort. :D), które to kłamstwo połowicznie potem zdementował na swoje szczęście. :)

ODPOWIEDZ