no nie przystoi!
"Robin Hood" Ridleya Scotta - Marc Streitenfeld
-
bladerunner
faktycznie lepiej postawić Fieldingowi i jego Straw Dogsom czwórkę bo są bardziej ambitne.Adam Krysiński pisze:Dziekan wasze fanbojstwo do rcp jest już na tym samym stopniu co wypowiedzi miłosników Gosi Andrzejewicz na temat jej muzycznych osiągnięć.. Toż to u was jedno i to samo, także na mnie to wrażenia już nie robina Marku widać jeszcze tak, skoro mu się chce z Wami polemizować
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wy wiecie ja fanboy, RCP, Zimmer, epic fail, LOL, zawsze beka, nic nie wiedzący, The Thin Red Line, itd itd itd. ale czy ta muzyka Streitenfelda naprawdę jest warta aż takiej dyskusji
Dla mnie to trójkowy score i nie raz już o tym pisałem. Na filmtracks.com w sumie też dostał 2 gwiazdki, ale patrząc po ilości komentarzy to jest to najgłośniejszy score roku.
Dobra kto stawia, jak ten temat osiągnie 100 komentarzy?
Dobra kto stawia, jak ten temat osiągnie 100 komentarzy?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
WiemWawrzyniec pisze:Chodziło mi o 100 stron.
To dziekan wdał się w bezsensowną dyskusję, a teraz nie wie jak z niej wybrnąćale czy ta muzyka Streitenfelda naprawdę jest warta aż takiej dyskusji Rolling Eyes Dla mnie to trójkowy score i nie raz już o tym pisałem. Na filmtracks.com w sumie też dostał 2 gwiazdki, ale patrząc po ilości komentarzy to jest to najgłośniejszy score roku.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo z Wawrzyna zawsze musi być beka i epic fail. Wiem.Adam Krysiński pisze:znów Wawrzyn nie wie co pisze
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 17:16 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner