Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 15:31 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 2 razy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec pisze:Nie wiem czy trudne, czy łatweW każdym razie życzę miłego słuchania:
http://www.youtube.com/watch?v=hgmsVvkKVjg
Oj chyba EPIC FAIL Wawrzyniec

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No dobra.. jako łajza, która kieruje ruchem w tym cyrku ogłaszam, że teraz zadaje Babuch.
Przypominam też, że na zadanie jest dużo czasu - dzień, w którym padła odpowiedź + 2 dni. Zawsze też można powiedzieć, jak ostatnio Mefisto, że nie będzie podpowiedzi jakiegoś dnia. Za to nie ma żadnych kar! W takim wypadku termin zadawania podpowiedzi (czy nawet samej zagadki) się przesuwa. Ważne, żebyśmy wiedzieli co się dzieje.
BTW: nie można naginać regulaminu, bo to nie będzie w porządku wobec innych graczy.
Przypominam też, że na zadanie jest dużo czasu - dzień, w którym padła odpowiedź + 2 dni. Zawsze też można powiedzieć, jak ostatnio Mefisto, że nie będzie podpowiedzi jakiegoś dnia. Za to nie ma żadnych kar! W takim wypadku termin zadawania podpowiedzi (czy nawet samej zagadki) się przesuwa. Ważne, żebyśmy wiedzieli co się dzieje.
Zagadka nie przepada. Zawsze możesz ją zadać w kolejnej turze.Wawrzyniec pisze:ale naprawdę napracowałem się przy tej zagadce. Mogę liczyć na taryfę ulgową?
BTW: nie można naginać regulaminu, bo to nie będzie w porządku wobec innych graczy.