Ja bym z pewnością toczył wojnę o Diane Krüger. Tym bardziej, że w Troji Wolfganga Petersena to była Diane Krüger Prime.
Ludwig Göransson - The Odyssey (2026)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Ludwig Göransson - The Odyssey (2026)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jak to dobrze, że to nie jest film Disneya czy Netflixa, tylko Wielki Nolan obsadził Czarnoskóre aktorki, podobno w roli Heleny i Ateny 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
ale wiesz, że kolor skóry aktorów w produkcjach dziś już został sprowadzony na same życzenie wytwórni wyłącznie do lol-kontentu i memów - m.in. dla mnie, bo mnie wciąż niektóre bawią jak są celne? Jedyne, kogo to rzeczywiście obchodzi i się tym przejmuje, to śmiecie typu pieniacze prawaki, konfiarze i spamboty.
NO CD = NO SALE
Nolan na Conie powiedział, że film będzie trwał około 3 godzin 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cool, to teraz, jedynie ciekawe czy kawałek Snoop Dogga usłyszymy na soundtracku do "Odyssey" , czy też "Disclosure Day"?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę, wcale aż tak bardzo się nie myliłem, bo nic nie mówi Odyseja Homera, jak koszykarze.
youtu.be/GGIriClDwkk
youtu.be/GGIriClDwkk
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W poniedziałek ukaże się nowy zwiastun Nolanoseji. Czy usłyszymy w nim muzykę Göransseusza? Dowiemy się już niedługo.
Może w końcu dowiemy się jak ma wyglądać nowa Helena. Jednego mogę być pewien. Czeka nas wysyp internetowych hejtów i zachwytów.
Jest ok, ale bez szału.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Ależ epicki trailer. Hoytema ma życiówkę widzę.

Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2026 11:10 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Szczerze? Wizualnie nic się tutaj nie rzuca w oczy, nic nie zapada w pamięć. Osobiście uważam, że filmy nie muszą być wybitne, np. w kwestii fabuły ale powinny się wyróżniać wizualnie i nie chodzi mi tutaj o efekty specjalne, CGI, gdyż są one na podobnym poziomie u wszystkich, chodzi mi o zdjęcia, sposób kręcenia, kadrowania, montaż, itp. Do tej pory wrażenie robi na mnie np. "Dracula" Coppoli sprzed ponad 30 lat, lub taki sobie filmik "Tropiciel", "Sin City" czy "300", tutaj takiego efektu nie ma, jest za to trochę pusto, sterylnie i ciemno.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Aż 21-minutowe spotkanie u Colberta ze wczorajszego wieczora o Odysei - ponownie jak przy Oppenheimerze, to jedyny talkshow, na który Nolan się zgodził:
youtu.be/mk5FthNfUxg
youtu.be/mk5FthNfUxg
NO CD = NO SALE
Wygląda jakby chciano tu ukryć mały budżet
A zwiastun skojarzył mi się trochę z tymi generowanymi przez AI, gdzie do każdej sceny jest wystawiany znany aktor