NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Lopezowa wręczała Hildurce Złotego Globa. Nazwisko też powiedziała, choć zostało zagłuszone od razu oklaskami publiczności.
youtu.be/hTAHEHfPuas
youtu.be/hTAHEHfPuas
Na Oscarach wręczała Giacchino i tam też miała problem z nazwiskiem, Worthington też i dopiero lektorka za trzecim razem dała radę
youtu.be/fBHIKNcmzCM
youtu.be/fBHIKNcmzCM
Śmiejecie się z przekręcania nazwisk, a sami pewnie nie umiecie poprawnie wymienić z odpowiednim akcentem swoich ulubionych kompozytorów japońskich i koreańskich oraz nazwy utworów z ich scorów.
Może i tak, ale przynajmniej my nie występujemy publicznie przed milionową światową widownią i w takich sytuacjach wypadało by się poprostu przygotować.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To możliwe, że mam Efekt Mandeli, bo naprawdę myślałem, że Jennifer Lopez powiedziała samo "Hildur". Chyba, że było to w prezentacji tytułów.
No i nie może być ta, że ty jako aktor jesteś niesprawny do prezentacji nagrody na scenie. Po prostu musisz, albo umiesz, albo nie umiesz, jak nie umiesz, to znaczy, że się nie nadajesz.
Dokładnie, plus mamy do czynienia z aktorami, gdzie takie rzeczy jak "prezentacja" "dykcja" "mówienie" jest w końcu częścią ich pracy.
No i nie może być ta, że ty jako aktor jesteś niesprawny do prezentacji nagrody na scenie. Po prostu musisz, albo umiesz, albo nie umiesz, jak nie umiesz, to znaczy, że się nie nadajesz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie ma się co czepiać. Są tacy co mają napisane na kartce Moonlight, a czytają La La Land. 
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Nie ma takich, mieli napisany film La La Land, a że mieli kopertę z kategorią dla najlepszej aktorki, a nie za najlepszy film to już szczegół. Przynajmniej ja to tak wspominam
- Wojteł
- John Williams
A czym dokładnie na te łatki sobie zasłużył?Adam pisze: ↑pn mar 16, 2026 20:13 pmnie żebym bronił tego narcyza i bufona, ALE..Wawrzyniec pisze: ↑pn mar 16, 2026 19:34 pmAle wiele zapomina, że przed tym tekstem głosy zostały już oddane.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Jego słowa o operze. Teraz teatry na całym świecie prześcigają się w odpowiadaniu na jego krytykę.
https://film.interia.pl/wiadomosci/news ... d,22972053
https://film.interia.pl/wiadomosci/news ... d,22972053
...a to, że jest narcyzem, to wystarczy prześledzić jego zachowania publiczne na promocjach filmów i wywiadach od dobrych paru lat.
i ja wiem, że w Hollywood jest MASĘ osobowości narcystycznych, ALE ci ludzie tam są szkoleni z występów publicznych i zachowań.
a temu gościowi peron odjechał już parę lat temu, typ jest nie do zniesienia.
dostał teraz po dupie, to może się ogarnie wreszcie.
i ja wiem, że w Hollywood jest MASĘ osobowości narcystycznych, ALE ci ludzie tam są szkoleni z występów publicznych i zachowań.
a temu gościowi peron odjechał już parę lat temu, typ jest nie do zniesienia.
dostał teraz po dupie, to może się ogarnie wreszcie.
NO CD = NO SALE
Chyba jako producent i aktor Marty Supreme ma się świetnie. Z budżetu 70 mln $ jego film zarobił 179 mln $.
Dla mnie duże, rozkapryszone dziecko. Aktorzy często mówią głupoty oraz dziwnie zachowują się. Inny przykład Shia LaBeouf.
Dla mnie duże, rozkapryszone dziecko. Aktorzy często mówią głupoty oraz dziwnie zachowują się. Inny przykład Shia LaBeouf.
ten to jest chlor i narkoman, i to są powody jego publicznych zachowań, więc to inny temat. gościa częściej zamykają na dołek niż dziwki z pigalaka.
NO CD = NO SALE