Tom Holkenborg (Junkie XL)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Tom Holkenborg (Junkie XL)
O ile James Gunn umie w piosenki to nie umie w muzykę, choć Strażnicy Mu o dziwo wyszli ale tu będzie podobna jatka jak w Supermanie.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Tylko odnoszę wrażenie, że wielu zapomina, iż Gunn tylko produkuje Supergirl, reżyseruje Craig Gillespie, a scenariusz napisała jakaś babka.
...i trailer jest rakowy, a marną jakość filmu potwierdza nagła zmiana muzyki na ostatnią chwilę przed premierą, bo pokazy testowe musiały wyjść fatalnie.
NO CD = NO SALE
- lis23
Supergirl już nieaktualna, kolejna zmiana kompozytora, tym razem jest to Claudia Sarne:
https://naekranie.pl/aktualnosci/superg ... 1773243784
https://naekranie.pl/aktualnosci/superg ... 1773243784
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Rzeczywiście, zmienione na stronie filmu. Jaki tam musi być burdel w postprodukcji, jasny gwint.
Od samego początku zastanawiało mnie czemu nie wezmą babki do zrobienia muzy, ale o tej Sarne pierwsze słyszę. Z innej beczki ciekawe kto robi muzę do Lanterns.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#SIŁAKOBIETY
Jeżeli chcesz się dowiedzieć, jak i inni forumowicze "Kim jest Claudia Sarne?" i "Jaki ma związek ze zdobywcą Oscara, a nawet dwóch?" Przeczytacie w artykule na stronie FILMMUSIC.PL
https://filmmusic.pl/newsy/supergirl-zm ... jawadiego/
P.S. Po raz czwarty nie zamierzam pisać o tym, kto skomponuje do "Supergirl".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Teraz już wiem i żałuję
Swoją drogę mega szybki reject, miesiąc po ogłoszeniu angażu, to chyba jakiś rekord, Tom nie zdążył nawet nikogo zmobbingować

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Byłoby troszkę zabawnie jeśli Clint Mansell i Kevin Kiner, bo byłby to ich trzeci serial nowego DCU. Przy filmach chaos i zmiana kompozytora co miesiąc, przy serialach stabilność i zawsze ci sami ludzie.
O jezu, podnóżek Reznora wcisnął swoją żonkę.. Nepo na pełnej 
A film musi być strasznym badziewiem - nie pamiętam takiem sytuacji z oficjalnymi zmianami kompozytora w takiej ilości.
A film musi być strasznym badziewiem - nie pamiętam takiem sytuacji z oficjalnymi zmianami kompozytora w takiej ilości.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Supergirl okaże się porażką, Gunn spierdzieli z DC, bo Paramount i Trump, a DC znów będzie na łopatkach. A miało być tak pięknie...

Póki co Supergirl, pachnie wynikami The Marvels, a pod koniec roku Clayface raczej nie polepszy sprawy, także zobaczymy czy za rok kolejny Superman, nie będzie tym ostatnim...
- lis23
Mówi się już o powrocie Snydera do DC a Gunn miałby wrócić do Marvela
Ja jednak mam nadzieję, że Supergirl będzie ok a muzyka zawsze była słabą stroną Gunna i lepszy ten trzeci angaż od dwóch poprzednich
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Z plusów - wreszcie film komiksowy bez minionków Hansa.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko co z tego, skoro otrzymaliśmy klon Reznora/Ross. Tak jak pisałem w artykule, to co napisała to brzmi jak typowy Reznor/Ross. Nie wiem jak nagle miałaby się odnaleźć w kinie akcji. Ale widzę, DC chce się ratować argumentem #SIŁAKOBIETY
Tylko trochę mi szkoda Milly Alcock, bo jako Supergirl mi się podoba. Podobnie Jason Momoa jako Lobo.
Tylko trochę mi szkoda Milly Alcock, bo jako Supergirl mi się podoba. Podobnie Jason Momoa jako Lobo.
#WinaHansa #IStandByDaenerys