FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
lepsza kora drzewna niż jakaś gra na kamieniach 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O to może będzie koncert symultaniczny "Silence" Martina Scorsese. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Skoro dużo drzewa, to pewnie Desplat. 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Będzie Greenwood 
tiaa, to by musieli wydać na kogoś takiego budżet na 5 edycji z góry 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Będzie Conan, mówię wam! 
- galljaronim
- John Powell
Coś czuję, że będzie JNH i jego Czarownica.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo dobry program. Jestem tylko ciekaw na ile koncert JNH będzie identyczny z tym co w Wiedniu grał!
A co do Volkera Bertelmanna to byłem na jego jako Hauschki koncercie w Berlinie. Fajne przeżycie, ale nie mające nic wspólnego z jego muzyką filmową. A więc ciekawe jak to będzie wyglądało w Krakowie.
A co do Volkera Bertelmanna to byłem na jego jako Hauschki koncercie w Berlinie. Fajne przeżycie, ale nie mające nic wspólnego z jego muzyką filmową. A więc ciekawe jak to będzie wyglądało w Krakowie.
Z opisu wydarzenia:
Także fajerwerków bym się nie spodziewał, to będzie raczej niszowy koncert.Hauschka – fortepian preparowany
Czas trwania: ok. 60 min (bez przerwy).
To będzie takie coś, jak parę lat temu zrobił dokładnie w tym samym miejscu Gary Marlowe - jeden fortepian/syntezator i muzyczne pierdzenie. Dlatego jest to koncert z serii AlterFMF. nawet opis koncertu podobny co wtedy.
NO CD = NO SALE
opis na stronie fmf podobny, więc można zakładać, że identyczny lub prawie identyczny (ma już gotowe suity, nie musi nic przygotowywać) i tam też robił konferansjerkę plus na koniec na bis zagrał suitę na fortepianie solo z kolażem swoich tematów z kilku znanych produkcji. także brzmi znajomoWawrzyniec pisze: ↑śr mar 04, 2026 11:53 amBardzo dobry program. Jestem tylko ciekaw na ile koncert JNH będzie identyczny z tym co w Wiedniu grał!
Ostatnio zmieniony śr mar 04, 2026 13:36 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
Szkoda, że dali to na piątek, a nie JNH. Czwartek dla mnie nieosiągalny, a co do piątku to specjalnie na 60 minut stukania po fortepianie preparowanym nie chce mi się przyjeżdżać. Zostaje Potter i może ta gala seriali, choć wydają się te koncerty aż nadto bezpiecznymi wyborami ze strony KBF.
zauważyłem też po dłuższym czasie, że wymienione zagraniczne nazwiska które niby mają być - poza Volkerem i JNH - są TYLKO w poście na FB.
W prasówce na stronie, w prasówce rozesłanej do mediów mailem, i na stronach koncertów na stronie FMF - nie ma innych zagranicznych nazwisk potwierdzonych poza Volkerem i JNH, także jest to dośc duża nieścisłość i pytanie o co chodzi, czy nie za wcześnie cieszymy się z listy nazwisk
NO CD = NO SALE