BOX OFFICE

To jest miejsce gdzie można podyskutować o samych filmach. Czekamy na wasze analizy, opinie, ciekawe spostrzeżenia, no i przede wszystkim produkcje godne polecenia. Zarówno te ambitne jak i te komercyjne. Piszcie, dyskutujcie, spierajcie się, niech forum zacznie wrzeć.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: BOX OFFICE

#1336 Post autor: Mystery » ndz gru 14, 2025 20:50 pm

Wydaje mi się, że na Avatara pójdzie trochę inna publika a trochę inna na Zwierzogród 2, chociaż u nas do kin chodzą głównie dorośli :P
Widownia, widownią, bardziej rozchodzi się o to, że kina nie są z gumy i nie pomieszczą dwóch zagranicznych tytułów na szeroką skalę, a jako że będzie to już kolejny tydzień wyświetlania Zootopii, to bankowo będzie musiała ustąpić miejsca na rzecz nowego Avatara, który też ma być mocny, także ciekawym spadku w następnym tygodniu.

W Japonii spadek -13.8% i już 27.7 mln, także śmiałym krokiem zmierza po stówkę.

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#1337 Post autor: lis23 » pn gru 15, 2025 14:14 pm

Najbardziej mnie bawią wpisy z internetu, że te wyniki finansowe są sfałszowane i zakłamane, bo Disney to "Żydomasonereia", której Nikt już na świecie nie ogląda a na pewno nie "prawdziwi" Polacy ;) Potem się dziwimy, skąd Braun bierze tych wyborców ;)
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
swordfish
Zdobywca Oscara

#1338 Post autor: swordfish » pn gru 15, 2025 17:54 pm

Avatar wygoni Zootopię z lepszych sal. Na pewno te największe jak IMAX i tam, gdzie jest Dolby Atmos, zajmą niebieskie ludziki.

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#1339 Post autor: lis23 » pn gru 15, 2025 19:01 pm

Pewnie tak ale myślę, że na święta rodziny i tak będą chodzić, żadnej konkurencji chyba nie ma i nie będzie, jeśli idzie o animację?
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

ODPOWIEDZ