BOX OFFICE
Re: BOX OFFICE
Dom Dobry przekroczył 2 mln sprzedanych biletów.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: BOX OFFICE
https://naekranie.pl/aktualnosci/zwierz ... ya-3962154Zgodnie z nieoficjalnymi informacjami, Disney planuje stworzenie kontynuacji filmu - w dodatku nie jednej, a dwóch. Źródłem tych pogłosek jest Tommy 'Tiny' Lister, aktor, który użyczał głosu Feńkowi, kumplowi Nicka Bajera. Jego słowa zostały przytoczone na portalu Blog Mickey. Jak wspominał aktor:
"Mogę Was zapewnić, że pracuję nad kolejnym filmem z serii Zwierzogród. Robimy trzy części z Disneyem. Były trzy części Madagaskaru - teraz nasza kolej. Tworzymy największy obecnie produkowany film Disneya. Tamten kosztował 240 milionów dolarów. Ten ma kosztować 300 milionów dolarów. Tyle wydadzą na budżet, nawet bez promocji."
Zabawne jest to, że najlepiej poinformowanym miałby być aktor, który w drugiej części wypowiedział tylko jedno słowo
Dopiero teraz to zauważyłem: w jedynce głównym reżyserem był Byron Howard a drugim reżyserem był Rich Moore, teraz, głównym reżyserem jest Jared Bush a Howard jest drugim, ciekawe, dlaczego dokonano takiej zmiany?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John