Ludwig Göransson
Re: Ludwig Göransson
Dopiero co wczoraj Sinners zagarnęło HMMA Awards, także pochód dopiero się zaczyna.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A Adam twierdził, że ten soundtrack nie ma szans na nagrody bo w zlym sezonie się ukazał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
przecież to HMMA Awards czy coś tam, to ma taką samą wartośc w branży jak Filmmuzy 
I pisałem o statystykach, a te niestety rzadko wspierały filmy, które wyszła na początku roku. Tyle.
W obliczu blamażu jaki jest w aktualnej muzyce filmowej - przez co nie brałem udziału w ubiegłym roku w plebiscycie na forum i w tym też nie będę brał, bo nie ma czego słuchać (Balfa i Hanuszki którzy co tydzień mają nowy score, psując branżę, nie słucham już założenia) - życzę Ludwiczkowi szczęścia, bo zasłużył.
I pisałem o statystykach, a te niestety rzadko wspierały filmy, które wyszła na początku roku. Tyle.
W obliczu blamażu jaki jest w aktualnej muzyce filmowej - przez co nie brałem udziału w ubiegłym roku w plebiscycie na forum i w tym też nie będę brał, bo nie ma czego słuchać (Balfa i Hanuszki którzy co tydzień mają nowy score, psując branżę, nie słucham już założenia) - życzę Ludwiczkowi szczęścia, bo zasłużył.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: