Max Richter
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Max Richter
Że też Max Richter się na to godzi? Jeszcze z tego wyjdzie że ludzie będą się śmiać, kiedy po raz kolejny usłyszą ten kawałek.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
jakbyś dostał z ~200k $ za wylicencjonowanie jednego utworu - a takie są stawki mniej więcej - to też byś go rozdawał na lewo i prawo 
NO CD = NO SALE
Dlaczego mają się śmiać jak po raz setny słyszą w różnych filmach nokturny Chopina, 4 pory roku Vivaldiego czy "Clair De Lune" Debussy'ego? Większość stwierdzi, że słyszy jakiegoś klasyka.
Wypuszczono drugi singiel.
youtu.be/GfBof20zuis
Coś mi się zdaję, że Max powalczy o swoje pierwsze nominacje do Globów i Oscarów
youtu.be/GfBof20zuis
Coś mi się zdaję, że Max powalczy o swoje pierwsze nominacje do Globów i Oscarów
Jak na razie obstawiałbym nawet pierwszą trójkę.
1. One Battle After Another - Jonny Greenwood
2. Sinners - Ludwig Goransson
3. Hamnet - Max Richter
4. Frankenstein - Alexandre Desplat
5. Bugonia - Jerskin Fendrix
Rezerwowi: Jay Kelly, Marty Supreme, F1
1. One Battle After Another - Jonny Greenwood
2. Sinners - Ludwig Goransson
3. Hamnet - Max Richter
4. Frankenstein - Alexandre Desplat
5. Bugonia - Jerskin Fendrix
Rezerwowi: Jay Kelly, Marty Supreme, F1
Dlatego jest na samym końcu listy rezerwowej
, ale na fali technicznych kategorii ma szanse i za score, który się wyróżniał. Gorzej, że wyżej są wymienieni sami biali panowie, także będą musieli trochę jeszcze pogrzebać by było diverese enough 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiem, że ten Hamnet jest wychwalany także muzycznie. Znam miłośników i miłośniczki Maxa Richtera, którzy/które od premiery słuchają ten soundtrack na okrągło. W skrócie zafiksowali się na "Maxa" muzyką Maxa Richtera.
Ja na razie dwa razy słuchałem i... Może musiałbym zobaczyć film, ale trochę mnie ta muzyka nuży i zlewa się w jedną całość. Ale może muszę jej więcej czasu i uwagi poświęcić.
Ja na razie dwa razy słuchałem i... Może musiałbym zobaczyć film, ale trochę mnie ta muzyka nuży i zlewa się w jedną całość. Ale może muszę jej więcej czasu i uwagi poświęcić.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jestem w trakcie pierwszego odsłuchu i tak średnio bym powiedział, no ale może po filmie spojrzę na tę ścieżkę pod całkiem innym kątem?Wawrzyniec pisze: ↑ndz lis 23, 2025 17:49 pmJa na razie dwa razy słuchałem i... Może musiałbym zobaczyć film, ale trochę mnie ta muzyka nuży i zlewa się w jedną całość. Ale może muszę jej więcej czasu i uwagi poświęcić.