Mick Giacchino
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Mick Giacchino
Na stronie Limited Edition, więc wątpię, że to zawita do naszego grajdołka, a jakby nawet to różnicy mnie to nie robi i tak z takiego świata książki musiałbym za wysyłkę zapłacić.

Za 1 płytę, tu trzeba pamiętać, że są 2CD

Pingwina nie da się słuchać w całości, to jest nie do przejścia. Ja odpuszczam.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Napisałem do Ark, że jeżeli nie wyślą zamówienia w najbliższym czasie to zrezygnuję z płyty Giacchino i zostawię tylko Smoka, którego nigdzie nie ma.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Po złożeniu zamówienia i opłaceniu nie ma możliwości jego edycji, tym bardziej gdy jego część już jest dostępna. Przecież to zasada każdego tego typu sklepu, a kupując akceptujesz regulamin 

NO CD = NO SALE
- lis23
Star Wars Sceleton Crew już do mnie jedzie, zamówiłem wczoraj a dzisiaj dostarczenie 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

I nie można było tak odrazu? 

- lis23
Można było ale zamówiłem przy okazji bo bardziej zależało mi na Smoku a tu, Smoka nie ma a to jest i to od ręki 
Ja myślałem, że to jest jeden wydawca a tymczasem, SW to Mutant a Smok to Mondo a u nas pojawiają się tylko płyty z tego pierwszego sklepu.

Ja myślałem, że to jest jeden wydawca a tymczasem, SW to Mutant a Smok to Mondo a u nas pojawiają się tylko płyty z tego pierwszego sklepu.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Amazon się nie wyrobił, wczoraj o 8 rano wydali paczkę do doręczenia ale nadal jest w Zabrzu i mam czekać do 20 stego, więc nie wiem, kiedy dojdzie ... Zwykle z Amazonu paczki dostarczała Poczta Polska, tym razem jest to DHL.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
straszne
straaaszneee
STRASZNEEEEEEEEEE
Normalnie kunic świata, że jeszcze 3 dni bez tego albumu pobędziesz. Jak to zniesiesz? Opowiedz proszę w poniedziałek, bo jestem ciekaw...
straaaszneee
STRASZNEEEEEEEEEE
Normalnie kunic świata, że jeszcze 3 dni bez tego albumu pobędziesz. Jak to zniesiesz? Opowiedz proszę w poniedziałek, bo jestem ciekaw...

- lis23
Czy ja piszę, że to straszne?

Dziwi mnie tylko fakt, że wydali wczoraj do doręczenia i pisali, że dojdzie między 12 - 14 i nie dostarczyli, dzisiaj jest znowu wydana do doręczenia, więc się zobaczy

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Przestańcie drwić z Lisa. Jeden z ostatnich śmiałków ratujący branże fizycznych wydań przed upadkiem. Sklepy lubią portfel Lisa.
- lis23
10 lat temu zakupiłem w pre orderze EK gry Wiedźmin III Dziki Gon na PC, trzeba było zapłacić bodajże trzy miesiące przed premierą. W dniu premiery czekaliśmy z kolegą, który też kupił na swoje paczki, przez cały dzień nie doszły a kurier wpisał w dokumenty, ze dostarczył, trzeba było tam dzwonić i się tłumaczyć, w końcu doszły ale ok. 23 następnego dnia, więc takie sytuacje budzą już niepokój 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John