Fifa 2006 World Cup
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Fifa 2006 World Cup
Niemcy, Ekwador, Kostaryka... No panowie, jeśli nie teraz... No mam nadzieję, że nie zagramy klasycznie czterech spotkań na mundialu (towarzyski i trzy w grupie). Za to powiem tak: jeśli nie wyjdą z tej grupy, mogą nie wracać do kraju. No więc Rasialdo do boju!!!! 

Seksowny redaktor portalu www.filmmusic.pl 

- Thedues
- Site Admin
- Kontakt:
Juz po ostatnich mistrzostwach przekonałem sie ze nadzieji robić sobie nie można! Chociaż po losowaniu jestem happy:) i chciałbym żeby te nasze CHŁOPOKI wyszyły z grupy!:) bo jest na to szansa. Prawde mowiąc tylko Niemcy moga odstawiać poziomem reszta jest do ogrania!:P a jak Mariusz powiedział jak dadzą popularnie mówiać dupy! to niech nie wracają do ojczyzny:) Oczywiście wybacze drużynie jeśli w napadzie bedzie reprezentował kraj BOAZERIO== RASIAK:D wtedy skamieniuje sie JANASA:D 
GO GO POLAND!!!!!!!!!!!! VICTORY IS OURS!!!!!!!!!!!!
I'm Forever Blowing Bubbles
Pretty Bubbles in the Air!!!!!!!!!!!!!!!

psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl
						- 
				Gość
Thedues pisze:Juz po ostatnich mistrzostwach przekonałem sie ze nadzieji robić sobie nie można! Chociaż po losowaniu jestem happy:) i chciałbym żeby te nasze CHŁOPOKI wyszyły z grupy!:) bo jest na to szansa. Prawde mowiąc tylko Niemcy moga odstawiać poziomem reszta jest do ogrania!:P a jak Mariusz powiedział jak dadzą popularnie mówiać dupy! to niech nie wracają do ojczyzny:) Oczywiście wybacze drużynie jeśli w napadzie bedzie reprezentował kraj BOAZERIO== RASIAK:D wtedy skamieniuje sie JANASA:D
- 
				Marcin Bensz
- Gość od wnoszenia fortepianu
Znając naszych, to pewnie skończy się tak jak 4 lata temu. Na wielkich pieniądzach za reklamy i wyrzuceniem Janasa z funkcji trenera reprezentacji, jak to miało miejsce w przypadku Engela. A swoją drogą tego typu rzeczy, jak wyrzucanie człowieka z funkcji trenera ma miejsce tylko i wyłacznie w naszym kraju. Bońkowi zachciało się potrenerzyć... Przecież każdą drużynę jaką obejmował w swoje władanie od razu zrzucał do II ligi. 

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Heh, mógłbym napisać całą rozprawkę na ten temat  Dobra, nie wziął Dudzia, ale po cholerę nim cały czas grał w sparingach? Ile minut w kadrze ma Kuszczak? Z całym szacunkiem dla tego chłopaka, broni świetnie w W.B.A., ale jakie on ma doświadczenie w reprezentacji? Janas powinien dać mu wcześniej szansę. Nie wiem co w kadrze robi Mila. Ale jest Rasialdo, to na pewno coś wygramy
 Dobra, nie wziął Dudzia, ale po cholerę nim cały czas grał w sparingach? Ile minut w kadrze ma Kuszczak? Z całym szacunkiem dla tego chłopaka, broni świetnie w W.B.A., ale jakie on ma doświadczenie w reprezentacji? Janas powinien dać mu wcześniej szansę. Nie wiem co w kadrze robi Mila. Ale jest Rasialdo, to na pewno coś wygramy 

Dobra, nie wziął Dudzia, ale po cholerę nim cały czas grał w sparingach? Ile minut w kadrze ma Kuszczak? Z całym szacunkiem dla tego chłopaka, broni świetnie w W.B.A., ale jakie on ma doświadczenie w reprezentacji? Janas powinien dać mu wcześniej szansę. Nie wiem co w kadrze robi Mila. Ale jest Rasialdo, to na pewno coś wygramy

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- 
				Marcin Bensz
- Gość od wnoszenia fortepianu
Tegoroczny mundial zapowiada się nad wyraz ciekawie. Drugi występ naszych od niepamiętnych już czasów, niespodziewany skład oraz Błazerio... Zobaczymy co czas pokaże.
PS. A swoją drogą zastanawialiście się, jak musi czuć się Rasiak wobec masowej niechęci i szyderstwa społecznego, jakie ma miejsce dla jego osoby? Ciekawe czy w Angli, tam gdzie gra w klubie także mają z niego tyle śmiechu.
 Ciekawe czy w Angli, tam gdzie gra w klubie także mają z niego tyle śmiechu. 

PS. A swoją drogą zastanawialiście się, jak musi czuć się Rasiak wobec masowej niechęci i szyderstwa społecznego, jakie ma miejsce dla jego osoby?
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
W Anglii nikt nie zna Rasialdo. Oni mają swojego poCrouchaMarcin Bensz pisze:A swoją drogą zastanawialiście się, jak musi czuć się Rasiak wobec masowej niechęci i szyderstwa społecznego, jakie ma miejsce dla jego osoby?Ciekawe czy w Angli, tam gdzie gra w klubie także mają z niego tyle śmiechu.
 Mój kochany Liverpool
 Mój kochany Liverpool  Pozdrowienia dla wszystkich fanów West Ham United. Może za rok uda wam się jakiś puchar ugrać
 Pozdrowienia dla wszystkich fanów West Ham United. Może za rok uda wam się jakiś puchar ugrać  

W szoku wszyscy?
 W szoku wszyscy?